DNS-tesztből tudta meg a fiatal lány, hogy három évvel idősebb, mint gondolta

Forrás: Dreamstime -
életkor meglepetés DNS teszt titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenre számított a 22 éves lány, Lydia, amikor elment DNS-tesztet csináltatni, csak arra nem, hogy kiderül, hogy nem is annyi idős, mint amennyinek eddig hitte magát.

Lydia azért döntött a DNS-teszt elvégzése mellett, mert kíváncsi volt a gyökereire és remélte, hogy ezáltal sokjkal jobban megismerheti saját magát. Azonban a végeredmény láttán teljesen sokkot kapott, ugyanis kiderült, hogy három évvel korábban jött a világra, mint ahogyan ő azt tudta.

Ez úgy derült ki, hogy a szolgáltatás honlapján a születési dátumával és nevével rákeresett a a teszt eredményére, viszont a beírt adatokkal a rendszer nem adott ki neki találatot.

Végül elővette a saját orvosi kartonját, amelyben az állt, hogy az első oltását 18 hónaposan kapta meg 1997 júliusában. Ami ebben a sokkoló volt, hogy tudomása szerint ő 1998 májusában született.

A lány a hihetetlen sztorit TikTok videóban mesélte el a követőinek, azóta viszont nem volt jelen a közösségi oldalalon. A kedvelői azonban nagyon kíváncsiak mi állhat a háttérben.

@lyddelle_

I’m sure it’s just a mistake.... help? ##fyp##trend##viral##Bossit2021

♬ original sound - Static2.0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.