2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Bibliai próféciának lehetett szemtanúja egy férfi: részletesen beszámolt a látottakról

Forrás: Science Photo Library/ANDRZEJ WOJCICKI/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Andrzej Wojcicki/Science Photo L -
tűz Biblia meteorit jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi történetről számolt be egy Lancashire-ben élő idős, hívő férfi. Úgy véli, nem kevesebbnek, mint bibliai próféciának volt a szemtanúja. 

A 80 éves Peter McDonald, éppen a kutyáját sétáltatta késő este, amikor az égen egy izzó meteorit repült el fölöttük.

illusztráció Forrás: Science Photo Library/ANDRZEJ WOJCICKI/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Andrzej Wojcicki/Science Photo L

„Amit láttam, olyan volt, mint egy lángoló labda, a tűzgömb még hosszú lángcsóvát is húzott maga után. Akkora lehetett, mint egy kis autó, és élénk narancssárga lánggal égett. Egy földúton találtam meg a becsapódás nyomát, de a darabjai mind a folyóban szóródtak szét"

– mesélte Peter a Daily Star újságírójának.

A furcsa eset még 1997-ben történt, de a férfi azt egy a napokban olvasott Ószövetségből származó próféciával hozta összefüggésbe.

A Jelenések könyvének nyolcadik fejezetében említést tesznek arról, hogy az angyalok ledobnak a Földre egy csillagot, aminek a neve Üröm. Említést tesznek arról is, hogy tüzes lánggolyóként érkezik majd, és egy folyóban landol, aminek a vízétől sok ember meghal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.