Suzy belefáradt a rosszindulatú megjegyzésekbe: komoly lépésre szánta el magát

Forrás: Instagram/Suzy -
Királyvári Zsuzsanna megjegyzés rosszindulat Suzy lépés döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Királyvári Zsuzsanna, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Suzy komoly lépésre szánta el magát. Az énekesnő megelégelte a negatív, rosszindulatú embereket, és azt, hogy folyton a fotói alatt mocskolódnak, ezért kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét Instagram-oldalán.

Amióta Suzy és Jolly kapcsolata véget ért, az énekesnő rengeteg bántást és rosszindulatú megjegyzést kapott. Mint mondja, túl sok időt és energiát vett el az életéből az ezekkel való foglalkozás, ezért letiltotta a hozzászólás lehetőségét Instagram-oldalán.

"Az ok egyszerű, nem akartam már azzal foglalkozni, hogy ki mit ír rólunk, ezért az Instagramon valóban ki van kapcsolva a hozzászólás lehetősége.

Elegem lett, nem akartam tovább tűrni irányunkba a sértegetéseket. Arról nem is beszélve, hogy amióta a volt férjemmel nem élünk együtt, kettészakadt a rajongótáborunk, a posztjaink alatt pedig a rajongók a legtöbbször egymásnak estek"

-mondta az énekesnő, aki korábban próbálta törölni a kommenteket, de belátta, hogy lehetetlen

Suzy korábban próbálta törölni a személyeskedő kommenteket, ám egy idő után úgy érezte, túl sok energiát pazarol a rosszindulatú emberekre.

"Nem állok le vitatkozni, védekezni és nem akartam a vitákba se belefolyni. Békepárti vagyok, a volt férjemmel is kiegyensúlyozott a kapcsolatom, nincs fölös energiám a negatív érzésekre, pláne a mai világban fontos lenne az összetartás.

Mindenki merítsen erőt továbbra is a dalainkból akár a régi közösekből, akár az új szóló dalokból, mert mi továbbra is a közönségünknek énekelünk, akik bennünket kedvelnek. A „két tábor" egymásnak feszülését pedig egyikünk sem támogatja" – mondta az énekesnő a Blikknek.

Forrás: Instagram/Suzy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.