Akkorát szellentett az ismert fitneszlady, hogy evakuálták a teljes fitneszközpontot: ő az

edzőterem fing fitneszlady szellentés pukizás puki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert súlyemelőikon és fitneszlady, Maxime van den Dijssel most vallotta be, hogy egyszer olyan büdöset pukizott, hogy bélgázai miatt evakuálták a fitneszközpontot.

A súlyemelő bevallotta, hogy egyszer hajnalig piált, aztán megevett egy jó nagy fűszeres kebabot, és másnap reggel elment spinning-edzésre. Ott aztán addig emelgette a lábait, hogy embereset pukizott, mire az egyik ott álló lány el is hányta magát.

"Az edző azt hitte, valami mérgező anyag szivárog vagy csőtörés van, ezért mindenkit azonnal hazaküldött, és a biztonság kedvéért mindenkit azonnal hazaküldtek. Ez volt életem legbüdösebb fingása, évekig nem beszéltem róla senkinek"

-mesélte Maxime a TikTokon, nyolc évvel az eset után.

@maximevdd

Tell me your greatest fart stories. Can you beat that? #fyp#gym#gymproblems#fart#spinclass#hangover#embarrassing#ohno#fartsfordays#drunk

♬ Oh No - Kreepa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.