Így érzi magát balesete után Varga Viktor: brutális fájdalmak kínozzák

szenvedés Varga Viktor elviselhetetlen fájdalom gyötrelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Varga Viktor a hétvégén súlyos lovas balesetet szenvedett, meg is kellett műteni. Az énekes közösségi oldalán számolt be arról, hogyan is érzi most magát. 

Viktor egyre ügyesebben üli meg a lovát, de szombaton súlyos lovas balesetet szenvedett. Meggondolatlanul leugrott az állat hátáról és maga alá fordult a bokája. A szerencsétlenségben egy súlyos ficamot és ugrócsont törést szenvedett az énekes,orvosa tanácsára azonnal meg is kellett műteni. A gerincébe kapott érzéstelenítők miatt most szörnyű, szinte elviselhetetlen fejfájás gyötri.

"A lábam már egész jól van, attól akár haza is mehettem volna, de a műtét miatt olyan sok anyagot kaptam a gerincembe, hogy az teljesen kicsinálta a fejem".

Csak mozdulatlanul feküdni tudok, ha jobbra vagy balra fordítom a fejem, már attól olyan brutális fejfájásom van, hogy azt elmondani sem lehet.

Talán az Isten akarata, hogy feküdjek és pihenjek végre. Így vett rá a kikapcsolásra kicsit. Nem tudom. Ha kiengednek, azonnal megyek vissza a lóra! Ez az egyik. A másik, hogy azt tervezem, hogy olyan gyors gyógyulást fogok mutatni, hogy mindenki meglepődik majd. Meditációval, akaraterővel és természetes gyógymódokkal fogom elérni ezt."

- mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.