Ilyen talán még sosem történt a Hal a tortán műsorában: a vendégek alig hittek a szemüknek

Hal a tortán Megyeri Csilla Völgyi Zsuzsi hal Delhusa Gjon Suzy Bódi Csabi főétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Hal a tortán műsorának harmadik hetén Suzy, Bódi Csabi, Völgyi Zsuzsi, Delhusa Gjon és Megyeri Csilla igyekeztek elvarázsolni egymást különféle ételkompozíciókkal. Nem mindenkinek sikerült, Csilla főétele konkrétan nem készült el. 

A hét utolsó napján Megyeri Csilla látta (volna) vendégül a társaságot. Már az ételválasztása is furcsa volt, ugyanis az előző napokban kiderült, hogy többen nem szeretik a csapatból a halat, ő mégis abból szeretett volna ételt készíteni.

Sajnos (vagy szerencsére) ez nem jött össze, a hal fagyasztott volt, Csilla pedig azt állította, nem tudta kiolvasztani azt, így lángost hozatott a vendégeinek. A többiek értetlenül álltak a magyarázata előtt. Egyrészt elmondta, azért nem iparkodott jobban a hallal, mert tudta, hogy se Suzy, se Csabi nem szereti, másrészt azzal mentette ki magát, hogy fagyos volt a hal, így idő híján nem sütötte ki.

Völgyi Zsuzsi így kommentálta: "De sminkelni volt időd!"

Csilla később sírva is fakadt, elmondta, nagyon szeretett volna jót alkotni, de sajnos nem jött össze.

Bódi Csabinak amúgy nem ez volt a legrosszabb estéje, egy korábbi alkalommal konkrétan rosszul lett a kóstolt ételtől. A műsor első hetén pedig Ambrus Attila akadt ki a többiek viselkedésétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.