Eddig tuti nem így csináltad: íme a tökéletes sült csirkecomb titka - Videó

sütés videó Tiktok csirkecomb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTok-on folyanatosan tanulhatunk valami újat. Most egy 1,4 millió követővel rendelkező felhasználó arról lebbentette fel a fátylat, hogyan kell elkészíteni a tökéletes sült csirkecombot. 

A sült csirkecomb egy meglehetősen népszerű és könnyen elkészíthető étel, de van egy trükk, mellyel időt takaríthatunk meg és még a mosogatást is minimalizálhatjuk. Ehhez csak egy grillrácsra van szükség és egy tepsire a zöldségek sütéséhez.

A ramin2025 nevű felhasználó egy rövid TikTok videóban mutatja meg, ő hogyan süti a csirkecombot. A trükk abban áll, hogy a csirkecomb csontos végét beakasztja a rácsba és lefelé lógatva süti meg őket. A lógó csirkecombok alatt sülnek a zöldségek egy tepsiben, de a tepsi arra is szolgál, hogy elkapja a csirkecombot, ha véletlenül kicsúszna a rácsok közül. Ha a csirke függőlegesen lóg, szaftosabbá válhat, mivel a leve a alsócomb húsosabb végére kerülhet.

@ramin2025

♬ Bongo cha-cha-cha - Remastered - Caterina Valente

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.