Túlvilági lelkekkel kommunikál a népszerű magyar színész felesége: "Nálunk ez mindennapos téma"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
HOT! magazin Reviczky Gábor spiritualitás szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reviczky Gábor túlvilági lelkekkel szeretne társalogni, a spirituális beállítottságának új szintjére akar lépni – ebben a neje segíthet neki.

„A feleségem ezzel foglalkozik, meditál, és kapcsolatban van a túlvilági lelkekkel, úgyhogy ez nálunk mindennapos téma. Eddig nem tanultam el tőle, de tervezem, hogy elsajátítsam ezt a tudást, mert én is szeretnék beszélgetni velük. Azzal kell elkezdenem, hogy el kell olvasnom A kék vér gyermekei című könyvet Purisaca Golenya Ágnestől. Itt kezdődik a tudás. Sokat kell tanulnom, hogy kinyissam a harmadik szememet" – meséli a friss HOT! magazinban.

Reviczky Gábor felesége túlvilági lelkekkel kommunikál Fotó: Polyák Attila - Origo


A 72 éves művész már fiatalon is hitt a szellemvilágban, eljárt a szeánszokra a mestere otthonában és a mai napig vallja, hogy nem létezik halál. Reviczky erről is beszámol a friss HOT!-ban! Keressétek digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.