2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Pablo Escobar és családja Pablo Escobar és családja éhezett Pablo Escobar éhezés Pablo Escobar élete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben egykor őt tartották a világ egyik leggazdagabb emberének, Pablo Escobar a napi betevőt sem tudta előteremteni a családjának. Éheztek és nyomorúságos körülmények között éltek.

Pablo Escobar kolumbiai drogbáró fia, Juan lesz Hajdú Péter vendége a LifeTV vasárnap esti műsorában, a Frizbiben. A gengszter gyermeke megdöbbentő őszinteséggel mesél arról, hogy nyoma sem volt az életükben annak a csillogásnak, amiről mindenki beszél. Volt időszak, amikor szó szerint éheztek.

Pablo Escobar élete mégsem volt fényűző? Forrás: AFP/Raul Arboleda

"Amikor a Forbes magazin azt tette közzé, hogy apám az egyik leggazdagabb ember a világon, én meglátogattam őt és nem volt légkondi, csöpögött a tető, nem volt ennivaló. Egy rendkívül gazdag ember volt, aki nagyon szerény körülmények között élt"

– mesélte Juan, aki ma már új néven, Sebastián Marroquínként építészmérnökként dolgozik és könyveket ír.

"Édesapám, ez a hatalmas, gazdag ember egy héten keresztül ette a romlott levest. Ez lenne az a csillogó élet, amit a sorozatban bemutatnak?" – idézte a Bors Escobar fiát, aki több mindent is mesél majd a Frizbiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.