Négy hónappal a halála előtt lett szerelmes Szilviába Damu Roland: az asszony minden nap sírva fekszik le

Forrás: TV2 Play -
halál Damu Roland gyász gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandnak komoly tervei voltak még, gyermeket szeretett volna új párjától, Szilvitől. A színész élete utolsó hónapjaiban ezért komoly áldozatot is hozott.

Halála előtt családot szeretett volna alapítani Damu Roland. Erre viszont már nem volt lehetősége, mert december 27-én belehalt a koronavírus szövődményeibe.

A Tények Plusznak az unokaöccse Isván elmondta, hogy Rolandnak még komoly tervei voltak. Pár hónapja ismerte meg Szilviát, akivel már a közös jövőjüket tervezték. A színész el is jegyezte a nőt, családot akartak alapítani. Szeretett volna jó apja lenni születendő gyerekmekéneknek, és ezért az elvonóra is bevonult.

„Nagyon szerették egymást, a négy hónap, amíg együtt voltak, jól telt el. A menyasszonya minden nap sírva fekszik le, csak Rolandon jár az esze, mindenhol ott van az ő képe a környezetében.
Gyereket terveztek. A halála előtt Roland megtette a lépést, elment az elvonóra, ahol letette az italt, a cigarettát, mindent. Normális életet élt" – fogalmazott István.

Damu Rolandot feburár 22-én temettét el a Farkasréti temetőben. A búcsúztatón készült fotókat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.