"Szakítottam a szégyen éveivel" - lelkésznek állt az egykori pornószínész

Forrás: Instagram -
pornó milliomos pornószínész lelkész szégyen szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshua Broome nagy álma volt, hogy hollywoodi filmsztár lehessen. A férfi végül pornószínészként futott be, ám egy trauma miatt felhagyott a felnőttfilmezéssel, és jelenleg lelkészként dolgozik.

Joshua Broome a húszas évei elején ment Hollywoodba. Abban bízott, hogy valaki felfedezi, és híres filmsztár lesz belőle. Joshua kezdetben pincérként dolgozott, majd a karrierje beindítása érdekében pornószínésznek állt. Napokkal később meg is kapta élete első felnőttfilmes szerepét, amit újabbak követtek - írja a New York Post cikke alapján a 24.hu.

A 23 éves férfi felvette a Rocco Reed nevet, havi több tucat hetero és meleg szexjelenetet forgatott, és rövid időn belül az egyik legkeresettebb pornószínésszé vált. Bár sok pénzt keresett, egyre rosszabbul érezte magát.

"Elhittem, hogy a pénz boldoggá tesz. Több mint egymillió dollárt kerestem, oda utaztam, ahová csak akartam, a szexben megkaptam mindent, amiről valaha álmodtam. De amint mindez megvolt, az életem darabjaira hullott, mert belül keserű és magányos voltam"

-nyilatkozta a férfi, aki hat év után hagyott fel a felnőttfilmezéssel.

Lelkésznek állt az egykori pornósztár. Forrás: Instagram

A 29 éves Joshua a pályája csúcsán fordított hátat a szakmának, elköltözött LA-ből, és Észak-Karolinában, egy edzőteremben kezdett el dolgozni. Két évvel később megismerkedett egy lánnyal, akinek kiöntötte a szívét, és mindent elmesélt a múltjáról. Később ő és Hope együtt mentek templomba, ami egy pillanat alatt megváltoztatta Joshua életét.

"Szakítottam a szégyen éveivel. Korábban mindig azzal éltem együtt, hogy nem vagyok elég jó, és végre magam mögött hagyhattam ezt is"

Joshua 2016-ban megkérte szerelme kezét, és elkezdett teológiát tanulni. A férfi jelenleg lelkészként dolgozik, és járja az országot, hogy arra tanítsa a közönségét: soha nem késő jó útra térni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.