A 21 éves anyuka nem tiltja a káromkodást gyermekeinek: ezzel indokolja döntését

Forrás: Shutterstock -
káromkodás Tiktok gyerekvállalás nevelés csúnya beszéd döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves anyuka azon túl, hogy megengedi gyerekeinek a csúnya beszédet, maga is gyakran káromkodik.

A TikTokon számtalan furcsa dolgot láthat az, aki pörgeti a portálon fellelhető videókat. Akadnak háztartási trükkök, receptek, jóslatok, vicces videók és gyereknevelési praktikák is.

A TiKToKmom néven futó fiatal édesanya az egyik videójában például arról beszél, miért engedi a gyerekeinek, hogy csúnyán beszéljenek. A videóban a 21 éves anyuka azzal magyarázza ezt az engedékenységet, hogy a káromkodás az élet része, ezért őt abszolút nem zavarja, ha a gyerekek is csinálják -írja a szeretlek magyarország a Lad Bible cikke nyomán.

Vannak azért szabályok, például csak akkor beszélhetnek csúnyán, ha nincsenek náluk vendégek. Mások előtt és más kárára tehát nekik is tilos káromkodni.

Forrás: Shutterstock

Mindenki úgy neveli a gyermekeit, ahogy jónak látja, az viszont bizonyított tény, hogy a káromkodásnak jótékony hatásai vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.