Rubint Rella mindent megtesz, hogy májusvégi esküvőjéig megtartsa bomba formáját

alak esküvő diéta fitnesz verseny érem Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka unokahúga az utóbbi időben két fitneszversenyen is részt vett, az egyikről aranyéremmel, a másikról ezüsttel a kezében távozott. 

Rella számára nem komfortos a bikinis, magassarkús színpadra lépés, a versenyeknek ez a része is kihívás volt számára, de mindenképpen szerette volna kipróbálni magát egy ilyen megmérettetésen.

Rubint Rella Forrás: Rubint Rella/Instagram

A vőlegényével Cipruson élő sportoló a felkészülés során megszerzett bomba formáját igyekszik megtartani a május végi esküvőjükig, ezért nagyon odafigyel a táplálkozására, bár a verseny után azért egy pizza és gesztenyepüré is lecsúszott a torkán.

A menyasszonyi ruhájáról a Life Tv Ébredj velünk! című műsorában annyit árult el, hogy nem szeretne habos-babos ruhában oltár elé lépni: "Letisztult, testresimulós, szép csipkés ruhám lesz" - mesélte, hozzátéve, hogy nagyon nehéz volt a ruhaválasztás, és még mindig felmerülnek benne kétségek, hogy biztosan jól döntött-e.

Rella és párja itthon tartja az esküvőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.