Kulcsár Edina kimagyarázta G.w.M. zákinthoszi átkozódását

Zakinthosz G.w.M Görögország Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Varga Márk a festői görög szigeten, Zákinthoszon töltöttek el néhány fenséges napot. Az idilli pihenést azonban megzavarta egy kisebb perpatvar.

A szálloda egyik munkatársa szerint ugyanis a pár túl hangosan hallgatott zenét, ezért megkérte őket, hogy tekerjék lejjebb a hangerőt. Erre G.w.M egy keresetlen „A rák egye ki a szemedet!"-tel válaszolt, amit a rajongók nem néztek jó szemmel.

Kulcsár Edina és G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A modell és a rapper követőit természetesen érdekelte, hogy Márk ezt mégis hogy gondolta, Edina pedig a minap kedvese védelmére kelt az Instagramon. Elmondta, hogy mivel a zenétől először nem hallották a kérést, az csak sokadszorra jutott el hozzájuk, mire G.w.M viccesen beszólt a kiabáló illetőnek, gondolván, úgysem érti.

– írta egy napig elérhető sztorijában Edina, aki azt is hangsúlyozta, hogy bár Márk stílusa sokszor elég nyers, ő így szereti a párját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.