2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Radics Gigi elárulta, együtt vannak-e még párjával: "Annyira sokszor megkapom mostanában ezt a kérdést"

Forrás: HOT! magazin -
apa pár Radics Gigi Radics Gigi fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi mostanában nem tesz közzé fotót párjával, ezért sokakban felmerült, vajon együtt vannak-e még. Erre a kérdésre válaszolt az énekesnő.

Radics Gigi 2020 őszén adott életet első gyermekének, aki hatalmas boldogságot hozott a családjukba. Az énekesnő azóta visszanyerte bomba formáját is, amiről gyakran posztol képet a közösségi oldalakra, de valamit mégis hiányolnak a tartalmakból a követői: Gigi párját. Mivel nem látni őt a posztolt fotókon, a rajongókban felmerült, hogy vajon együtt vannak-e még. Erre a kérdésre válaszolt az énekesnő az Instagram-oldalán.

Radics Gigi válaszolt a követőinek arra a kérdésre, hogy együtt vannak-e még párjával Forrás: HOT! magazin

"Annyira sokszor megkapom mostanában ezt a kérdést, és arra jutottam, ha az ember nem posztol a párjával, az akkor igazából nem is létezik manapság" - írta először, majd válaszolt a kérdésre. "Na de igen, egyébként igen" - mondta, és azt is elárulta, hogy egyelőre nem tervezik az esküvőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.