Valaki bosszút akar állni Galambos Lajcsin: "Az féljen, akinek félnivalója van!"

Forrás: TV2 -
bosszú akkumulátor Mocsa Galambos Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajcsi mocsai tavában egy vegyi szennyezés miatt elpusztultak a halak, most pedig valaki a birtoka bejáratánál használt akkumulátorokat tett le.

"Tíz-tizenkét használt akkumulátort tettek le a bejáratomhoz közel, az erdő szélén. A tömeges halpusztulás után – a helyi környezetvédőkkel karöltve – megfigyelő kamerákat, azaz vadkamerákat helyeztünk el több helyen, amelyek mozgásra kapcsolnak be, így szerencsére azt is rögzítették, amikor a veszélyes hulladékot a portám elé halmozták. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek, és átadom a felvételeket a hatóságnak. Jól látszik az autó és a rendszám, amivel ideszállították a kiszuperált akkumulátorokat, így bízom benne, hogy hamar kézre kerítik a tetteseket" - mondta a Blikknek a trombitás, aki azt gyanítja, valaki bosszút akar állni rajta.

Galambos Lajos azt gondolja, valaki bosszút akar állni rajta Forrás: TV2

"Az elmúlt harminc évben nem történt ilyesmi a birtokomon, kétlem, hogy a véletlen műve lenne, hogy épp most rakja ide valaki ezeket az akkumulátorokat, miután a nyilvánossághoz fordultam a Mocsán és a birtokomon folyó környezetszennyezés miatt. Személyes bosszúról lehet szó, esetleg megfélemlítésről, de üzenem, nem veszik el a kedvem a környezetszennyezés elleni harctól, sőt! Az féljen, akinek félnivalója van!" - mondta Lajcsi.

A zenész természetesen gondoskodik a veszélyes hulladék elszállításáról.

Galambos Lajos idén januárban vált el feleségétől, most azonban együtt nyaraltak Horvátországban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.