2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Hódi Pamela könnyes szemmel vallott arról, milyen Nati és Bence kapcsolata

Forrás: RTL Klub -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Tóth Bence kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros műsorában a párok őszintén vallottak kapcsolatukról, így derült ki az is, hogy Tóth Bencének milyen kapcsolata Natival.

Őszintén megnyíltak a párok a Nyerő Páros műsorában, a kapcsolatukról és a problémáikról vallottak. Tóth Bence elárulta, hogy bár most nagyon jól vannak Pamelával, volt egy mélypontjuk, mert úgy érezte, túlságosan nagy az a csomag, amit Pamival együtt megkap. Ezután azonban a hit felé fordult. "Engem ez változtatott meg akkor, hogy bizonyos dolgokat elengedjek az életemből, amit el kellett engednem ahhoz, hogy komolyan bele tudjak állni ebbe az egészbe. Onnantól kezdve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk" - mondta Bence.

Pamela pedig elárulta, nagyon hálás Bencének, mert mellette igazán nő lehet, nem kell férfinak is lennie a kapcsolatban. Párjáról könnyes szemmel vallotta azt is, hogy Natit is a sajtájaként szereti.

Hódi Pamela hálás Tóth Bencének Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.