2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Már csak napok kérdése, és megszületik Caramel és Szilágyi Szilvi második gyermeke

Caramel terhesség Szilágyi Szilvi kisbaba szülés babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Szilágyi Szilvi és Caramel második gyermeke. A kismama úgy érzi, felkészült az előttük álló időszakra.

Úszik a boldogságban Caramel és szerelme, Szilágyi Szilvi. Hamarosan világra jön második gyermekük, aki ráadásul kisfiú lesz, így nem csoda, hogy alig várják a november elejét, a kismama ugyanis akkorra van kiírva.

A házaspár már régóta szeretett volna egy második gyermeket, azonban a fiatal anyuka korábban többször is elvetélt. 8 évvel később viszont teljesült a vágyuk, és mindhárman nagyon örülnek, hogy bűvül a család.

Szilvi az Instagram-oldalára posztolt egy pocakos fotót, mellette pedig megjegyezte, hogy úgy érzi, készen áll az előttük álló időszakra.

"Annyira izgalmas és megismételhetetlen napok következnek. Már csak párat kell aludni, és kezdődik a skorpiószezon, itt a szülinapom... És már csak napok kérdése... végre megszületik a kisfiunk! Le se tudom írni, mennyiféle érzés kavarog bennem, de az biztos, hogy készen állok a következő, új időszakunkra!" - írta a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.