2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Legyantázta egy anya a kislánya szemöldökét: kiakadtak a netezők

szemöldök gyanta kislány Tiktok botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anya állítja, nem akarta, hogy kislányát bántsa a többi gyerek, amiért összenőtt a szemöldöke. Mások szerint még ez sem lehet indok egy 3 éves szemöldökgyantájára.

Leah Garcia legyantázta hároméves kislánya szemöldökét, amit azzal indokolt, hogy inkább tartsák rossz anyának, mint hogy a lányát csúfolják az összenőtt szemöldöke miatt.

A videót már több millióan megtekintették, és finoman szólva megosztja a kommentelőket. Van, aki nem gondolja, hogy létezik bármilyen indok arra, hogy egy gyereket gyantáztassunk, mások azonban azt írták, mindent megadtak volna ennyi idősen, ha az ő szüleik is a gyanta mellett döntenek, és nincsenek kitéve az állandó csúfolódásnak.

@leah_txrealtor My fellow mexicans, y’all understand! #fyp#momsoftiktok#badmom#mexicantiktok#andGO♬ original sound - Leah Garcia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.