2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Árpa Attila komoly pénzt harcolt ki az RTL Klub egykori vezérigazgatójától a hallgatásáért cserébe

távozás Árpa Attila Dirk Gerkens RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila még 2003-ban távozott az RTL Klubtól, ahol fontos vezetői pozícióban dolgozott. A színész-rendező most ennyi év elteltével elárulta, miért és hogyan távozott a csatornától.

Árpa egykor az RTL Klub kreatív igazgatója és a ValóVilág produkciós igazgatója volt, az elmúlt hetekben viszont a TV2 csatornáján láthatták a nézők, ugyanis a macsó A Nagy Ő című műsorban kereste a szerelmet.

Árpa most Fiala János Keljfel Jancsi! című YouTube-műsorában vendégeskedett, és elmesélte, hogyan érte el az RTL Klubtól való távozásakor, hogy a médiavállalat akkori vezérigazgatója, Dirk Gerkens több lelépési pénzt fizessen neki - szúrta ki a Média1.

Elmondta, hogy abban az időben, amikor a csatorna meg akart szabadulni tőle, kiharcolta, hogy több lelépési pénzt kapjon. Ezt úgy érte el, hogy letett Dirk elé egy könyvet, ami tele volt a csatornára nézve kínos részletekkel. Mivel az akkori vezérigazgató meg akarta akadályozni, hogy a könyv nyilvánosságra kerüljön, hajlandó volt jóval nagyobb összeget is kifizetni Árpának.

Végül a megegyezés értelmében Árpa Attila olyan változatott adott ki a könyvéből, ami nem tartalmazta a szaftos, RTL-t lejárató részeket. A végkielégítés nagyságáról a színész-rendező azt mondta, hogy az összegből az egyik filmje költségvetésének több mint kétharmada kijött. Végül tehát Attila határozott fellépésének köszönhetően jó kompromisszum született.

Forrás: TV2

A teljes adás ide kattintva nézhető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.