Meszimerisz Krisztina házasság párkapcsolat válás gyerekvállalás Curtis Kriszti gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper és felesége, Meszimerisz Krisztina egy év házasság után döntöttek úgy még 2020-ban, hogy külön folytatják tovább az életüket. Szeretetben és tiszteletben váltak el, Curtis pedig hálás a sorsnak, hogy Kriszti a gyermeke édesanyja.

Curtis magánéletéről keveset tudni, de a hírek szerint párkapcsolatban él profi kosaras kedvesével, Barnai Judittal, akárcsak exfelesége, Krisztina is, aki szintén új szerelmével osztozik az életén.

Krisztivel kapcsolatban először tavaly áprilisban jelentek meg azok a hírek, miszerint ismét rátalált a boldogság, majd egyre több fotó került fel az internetre, melyen egy titokzatos férfi oldalán látható. Curtis exe most a Tényeknek adott interjút, melyben elmondta, jól érzi magát új párja és kisfia társaságában, a válása pedig megtanította őt arra, hogy nem egy papír miatt lesz boldog egy kapcsolat.

Ezután kitért arra, hogy elgondolkodott a családalapításon.

– idézte a Blikk a Tények riportját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.