Így jött össze Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás: "Számomra ő a tökéletes férfi"

házasság Egerszegi Tamás Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sydney van den Bosch végre boldog lehet a tavalyi év küzdelmei után. A munkájában és a házasságában is minden a legnagyobb rendben van.

Sydney van den Bosch a HOT! magazinnak mesélte el, hogyan jött össze férjével, Egerszegi Tamással.

"Tomival hét éve találkoztunk, a legjobb barátnőm anyukája által ismertem meg, aki egyébként az esküvői tanúnk is lett. Egy pesti szórakozóhelyen látta meg, és üzent nekem: »Sídney, megtaláltam a férjed!« Ismertük egymást szegről-végről, így tudtam, hogy kivel randizom. Számomra ő a tökéletes férfi: szőke haj, kék szem, mint a mesékben a szőke herceg fehér lovon" - mondta a lapnak Sydney.

Sydney Van Den Bosch és Egerszegi Tamás focista Forrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch

A gyermekvállalás a modell egészségügyi problémái miatt még nem volt napireden, de úgy érzi, 27 évesen még nincs elkésve:
"Hét évvel ezelőtt megbeszéltük, hogy előbb szeretnénk felépíteni a saját karrierünket, és ha azt látjuk, hogy tényleg készen állunk, és fel tudunk nevelni két kutyust, akkor készen leszünk a gyermekvállalásra is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.