Látta a poklot, majd a sátán szemébe nézett egy szíven szúrt férfi

Forrás: Shutterstock/Droperder -
ördög pokol orvos halálközeli élmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot megy egy orvos videója a TikTokon, aki az egyik páciensénenk esetéről számolt be. A fiatal férfit egy rosszul sikerült drogügylet során szíven szúrták.

Az orvos azt mondja, a fiatal férfi nem a sokat emlegetett, hívogató fényt látta az alagút végén, hanem a poklot és magát az ördögöt. Szerencsére sikerült visszajönnie, pedig korábban már halottnak nyilvánították. A kórházban tovább küzdöttek érte: bevitték a műtőbe. A beavatkozás jól sikerült, a páciens négy óra múlva magához tért.

"A szemembe nézett, megragadott, és elkezdett sírni. Azt mondta, hogy lekerült a pokolba és egyenesen az ördög szemébe nézett" - mesélte a doktor. Elmondása szerint a drogos férfi ekkor imádkozni kezdett, mire egy angyal lenyúlt érte, és kihúzta a pokolból. Az események hatására a férfi megtért Istenhez, vallásos lett.

@apau.lo like for part 2 #fyp#miracles#angels#lucifer#hellisreal#thedevil♬ original sound - apaulo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.