2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

11 év házasság után válik férjétől Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 Brendája

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Neilson Barnard -
válás Shannen Doherty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TMZ értesülései szerint tönkrement Shannen Doherty és fotográfus férje, Kurt Iswarienko házassága. A színésznő beadta a válókeresetet.

A lap úgy tudja, a boldog házasság csak a látszat volt, a színfalak mögött csúnya dolgok játszódtak. A pár már január óta külön él, közös gyerekük nem született.

Shannen képviselője így kommentálta a hírt:
"A válás volt az utolsó dolog, amit Shannen akart, de sajnos úgy érezte, nem maradt más választása."

Ezek után azt tanácsolta az újságíróknak, hogy kérdéseikkel keressék meg Kurt ügynökét, Collier Grimm-et a PICTUREKID ügynökségnél, mivel ő is szorosan érintett az ügyben. A TMZ szerint arra utalt ezzel Doherty ügynöke, hogy Iswarienko és Grimm viszonyt folytatnak.

Shannen Doherty beadta a válókeresetet Forrás: AFP/2019 Getty Images/Neilson Barnard


Az elhidegült párhoz közel álló források azt mondják, hogy Shannen egészségileg nincs jól, évek óta küzd a mellrákkal és annak szövődményeivel, most pedig a válás is nagyon megviseli. Erre utal a színésznő legfrissebb Insta-posztja is, amiben azt írja, hogy csak azok az emberek érdemelnek helyet az életében, akik szeretettel, kedvességgel és tisztelettel bánnak vele. Ezek szerint Iswarienko egyiket sem adta meg neki.

Doherty már háromszor volt házas, 1993 és 1994 között Ashley Hamilton, 2002 és 2003 között pedig Rick Salomon volt a férje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.