2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

"Nem kell fiatalnak kinézni" - Polgár Tündének megvan a véleménye a botoxról

Forrás: Polgár Tünde/Instagram -
botox fiatalság fogyás plasztika szépség életmentő műtét Polgár Tünde Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok kérdést kapott az összes közösségi média felületén Polgár Tünde, akinek férjén, Polgár Árpádon nemrég életmentő műtétet hajtottak végre. Ezekre a kérdésekre válaszolt a celeb egy közel 50 perces videóban. 

A követői kérdésekre YouTube-csatornáján válaszolt.

A kérdések között felmerült egy arról, hogy Tünde szerint mikor érdemes elkezdeni a botoxot. Ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy a botox nem kell, nem egy kötelező kezelés, csak akkor és annak érdemes belevágni, aki és amikor azt érzi, hogy szüksége van rá. De sosem szabad senkinek csak azért kezelésnek alávetnie magát, mert úgy érzi, ezt várja el tőle a társadalom, vagy mert fiatalabbnak akar kinézni.

Polgár Tünde Forrás: Polgár Tünde/Instagram

"Nem kell botoxozni. Nem kell fiatalnak kinézni, nem is szeretnék fiatalnak kinézni" - mondta el véleményét Tünde, aki azt is bevallotta, hogy maga is él a botox előnyeivel:

"35-36-37 éves koromban kezdtem el használni a botoxot a szemem miatt. Most is látom már, hogy jobban összehúzom a bal szememet, tehát a két szememmel nem egyformán hunyorgok. Lassan itt lenne az ideje egy újabb kezelésnek, de most már ráér, ha hazamentem."

A videóból az is iderül, hogy a celebnek nincsenek műmellei és igencsak zavarja a szilikonmell-kultusz.

"Múltkor elmentünk az Árpival a strandra, ott 18-tól 70-ig nem találsz lassan olyat, aki nem két hatalmas szilikonkannával közlekedik feléd. Persze megértem azokat, akiket zavar, de ne ez legyen az etalon, hogy a válladnál kezdődjön a melled" - mesélte el a videójában Polgár Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.