2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ufóészlelések százait vizsgálták ki, íme, az eredmények

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Marko Aliaksandr/Shutterstock. No use without permission./Marko Aliaksandr -
érdekesség ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai ufóügyi iroda (AARO) több száz ufóészlelést vizsgált a közelmúltban, ám nem találtak a földönkívüliek látogatásra utaló egyértelmű bizonyítékot.

Az AARO az azonosítatlan légköri jelenségek (UAP) kifejezést használja az UFO helyett és javította a a fegyveres erőkre vonatkozó jelentési sort, hogy több esetet vizsgálhassanak. Egyévnyi kutatás után az iroda nem talált bizonyítékot olyan technológia vagy anyag létezésére, amely képes lenne ellentmondani a fizika törvényeinek.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Marko Aliaksandr/Shutterstock. No use without permission./Marko Aliaksandr

Az UAP-k nagyon kis százaléka volt rendkívüli esemény, és ezek többsége tudományos adatok alapján megmagyarázható. Az AARO igazgatója, Sean M. Kirkpatrick arra kérte a közönséget, hogy az ufókra vonatkozó vélt bizonyítékaikat a közösségi oldalak helyett tudományos folyóiratokban publikálják, hogy elkerüljén a konteókat és téves feltevéseket – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.