2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Tóth Andiról mintázott kamuprofillal alázzák Marics Petit és új párját

Marics Peti kamuprofil Tóth Andi
Tóth Andi és Marics Peti szakítása óta eltelt két hónap, de a rajongók még mindig azonnal ráharapnak a szaftos pletykákra.

Az elmúlt időben Marics Petit több lánnyal is összehozták, köztük egy 24 éves színésznővel, Kovács Gyopárral. Gyopár a Rising Star tehetségkutató egykori versenyzője, mostanság pedig a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban látható.

A színésznő Instagram-oldalán megjelent néhány negatív hangvételű komment, amelyek közül kiemelkedett egy Tóth Andi nevével ellátott hozzászólás. A kommentelő azt sugallta, hogy Marics Peti még mindig Tóth Andira gondol, és Gyopárral csupán csalfa játékot űz. A bejegyzés azonban hamisnak bizonyult, a rajongók feltehetően egy másolt profilt használtak a zavaró üzenetek megjelenítésére.

„Annyira gázak vagytok Petivel. Épp, hogy két hónappal a szakítás után összejöttök, aztán veled is ugyanazt a stratégiát játssza. Lájkolja folyamatosan a képeid, hajbókol. Most ti lesztek együtt férj és feleség a klipekben. Igazából nevetséges, hogy összejössz egy olyan sráccal, aki eddig másba volt halálosan szerelmes. Nem gondolod, ugye, hogy ilyen gyorsan túl van és teljes szívéből téged szeret?!" – idézte a kamuprofil kommentjét a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.