Való Világ 11 Való Világ VV Kriszti
A ValóVilág 11. évadának győztese, VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina új fejezetet nyitott a 36 millió forintos fődíjnak köszönhetően. A 23 éves lány korábbi nélkülözésének emlékeiben gyökerező takarékoskodási szokásai ugyanakkor továbbra is jelen vannak az életében.

Kriszti a győzelem utáni hónapokban visszarázódott a valóságba, és bár hiányolja a villában töltött időt, arra is rájött, hogy a komfortzónájából való kilépés serkenti a fejlődését. Jelenleg magántanárhoz jár, hogy sikeresen átmenjen az emelt szintű érettségin, és felvételt nyerjen az egyetemre. Emellett kreatív tevékenységekben is részt vesz: horgol, és tervei szerint hamarosan egy játszóházban fog gyerekekkel alkotni.

VV Kriszti Forrás: RTL

A nyeremény természetesen jelentős változásokat is hozott az életébe. Régen nagyon spórolt, most pedig képes megengedni magának a luxust, hogy ne csak az akciós termékeket vegye meg. Büszkén, nagy mosollyal tudja kifizetni édesanyja és öccse éttermi számláját, illetve már nem a legolcsóbb ételt választja a KFC-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.