Mikróban készített buggyantott tojást, leégett az arca - a nő azóta mindenkit lebeszél a TikTok-kihívásról

Forrás: NAK/Zsocc -
mikrohullmámú sütő buggyantott tojás Tiktok-kihívás Tiktok
Egy brit anyuka arra buzdít másokat, hogy kerüljék el a TikTok-trendet, amelynek lényege, hogy mikrohullámú sütőben készítsák el a reggeli buggyantott tojás. Ő kipróbálta, fájdalmas égési sérüléseket szenvedett, gyakorlatilag leégett a fél arca.

A 37 éves Shafia Bashir nagy kínokat él át, miután megpróbált buggyantott tojást készíteni egy népszerű online recept alapján, amely arra utasította, hogy egy nyers tojást tegyen egy bögre forrásban lévő vízbe, és azt tegye mikrohullámú sütőbe. Eddig nem is volt vele gond...

De miután kivette a főzetet a mikrohullámú sütőből, és megérintette azt egy hideg kanállal, az egész, mint egy szökőkút, az arcába robbant.

Bár megpróbálta lehűteni a bőrét a csap alatt, végül a sürgősségi osztályon kötött ki.

„Szörnyű időszak volt ez számomra, hatalmas kínokat éltem át" – mondja a Shafira, aki egy gyermek édesanyja.

Szerencséjére nem volt hegesedés, az arca teljesen meggyógyult a hónap elején történt incidens óta, ám az utóhatások arra ösztönözték őt, hogy lebeszélje 15 000 TikTok követőjét a trend kipróbálásáról.

Annál is inkább, mert nem ő az egyetlen, aki kórházban kötött ki, miután kipróbálta a népszerű trendet - írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.