Napi horoszkóp 2023. december 2: a Kosok engedjék el a problémákat, a Bikák lendületesek lesznek

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp kikapcsolódás vidámság jegy hangulat
Szombaton mindenképpen érdemes kimozdulni még akkor is, ha az idő nem a legmegfelelőbb erre.  A csillagok ugyanis vidámságot és izgalmakat tartogatnak. 

A szombati nap igazán vidám hangulatot ígér a legtöbb jegy számára, de azért az odafigyelés sosem árt. A Rákok péládul igyekezzenek kimaradni a pletykálkodásokból, mert rossz vége lehet!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton délután engedj el minden problémát. Ne akarj megoldani semmit, ne akarj terveket készíteni, csak kapcsold ki az agyad, és foglalkozz valami olyasmivel, ami eltereli a figyelmedet. Szükséged van a teljek kikapcsolódásra, hogy amikor ismét nyeregben szállsz, egész más szemmel láthasd a világot.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ez a nap nagyon lendületesnek ígérkezik, hiszen a Hold a tüzes Oroszlánban, a Nap és a Mars pedig a szintén tűz-elemű Nyilasban jár. Ami persze azt is jelenti, hogy most hajlamosabb leszel ingerültebben reagálni – főleg, ha egyesek keresztül húzzák a terveidet.

Nem érdemes bent tölteni az időt szombaton Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha a szombatot olyan helyen töltöd, ahol egy kicsit elengedheted magad, akkor nem hibázol nagyot. Tehetsz bármit, mehetsz bárhová, bárkivel, de a cél az legyen, hogy felhőtlenül jól érezd magad. A mai nap ugyanis megfogalmazódhatnak benned a kérdések a jövővel kapcsolatban, ellazult állapotban pedig a válaszok is megérkeznek.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton még véletlenül se bonyolódj pletykálódásba, mert amit másokról mondasz, könnyen visszaszállhat rád. A pozitív dolgok hangsúlyozásával azonban tényleg megfordíthatod a negatívnak induló folyamatokat, összehozhatsz például szerelmeseket, felvidíthatod a rosszkedvű embereket - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.