2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Napi horoszkóp 2023. december 31.: engedd el a rosszat, nyiss ajtót az örömnek

Forrás: Shutterstock -
szilveszter napi horoszkóp hold
Bárhogy is töltöd a szilvesztert, néhány percet szánj arra, hogy értékeld az elmúlt évet és fogalmazd meg, mit vársz 2024-től. 

Van, akinek önfeledt bulizást, másnak könyvvel, filmekkel bekuckózós estét jelent a szilveszter. Az Ikrekre különös élmény várhat, a Kos aktív lesz az év utolsó napján is. Az Oroszlánnak az év utolsó napja szuper hangulatot ígér, a Szűz feltöltődhet, a Halakat váratlan és őszinte vallomás teszi boldoggá.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az év utolsó napját félbevágja a Hold jegyváltása: délelőtt még a lendületes Oroszlánban, délután pedig a precíz Szűzben jár. Ez délelőtt aktívvá és vidámmá, délután pedig pontosabbá tesz téged is. Ha vendégeket vársz, mindennel időben végzel, hogy aztán igazán emlékezetes legyen szilveszteri éjszaka.

Minden csillagjegy megtalálhatja a számítását az év utolsó napján. Forrás: Shutterstock

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ez is eljött, itt van az év utolsó napja! Szedd pontokba azokat a dolgokat az életedben, amelyeken változtatni szeretnél. Ezzel pedig máris megteszed a legfontosabb lépést, hiszen nevén nevezed a problémákat! Ne csak ezeket vedd persze sorra, hanem a lehetőségeket, az új ajtókat, amelyek most nyílnak meg előtted.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Tedd felejthetetlenné az év utolsó napját! Vasárnap igazán jó alkalmad nyílik megmutatni személyes varázsodat, és megcsillantani humorodat is a környezetednek. Lelkesen indulsz neki a szilveszter éjszakának, és most valóban különleges élményekben lesz részed...

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.