[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo]

Dr. Németh Bálint - szájsebész

2011.03.02., 13:28|Utolsó módosítás:2011. 10. 31., 10:20|

Dr. Németh Bálint fő szakterülete a szájsebészet és az implantáció.

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán mint fogorvos. A diploma megszerzése utána a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti Klinikájára kerültem, ahol több mint 4 évig dolgoztam. Ez idő alatt Fog- és Szájbetegségek, majd Dento-Alveoláris Szájsebészeti szakvizsgát tettem. Tanulmányaimat ezek után is folytattam, évente legalább kétszer veszek részt külföldi továbbképzéseken, konferenciákon. Legutóbb Svájcban jártam a Berni Egyetem továbbképzésén, ahol mesterdiplomát szereztem arcüregemelés és csontpótlási technikákból, illetve esztétikai implantációból.

Jelenleg magánrendelőmben dolgozom, ahol a legkorszerűbb technológiákkal és anyagokkal igyekszem ellátni betegeimet. Fő szakterületem a szájsebészet és az implantáció, de természetesen a fogászat minden területével foglalkozom.

Magánemberként és orvosként is azt tapasztalom, hogy az emberek többsége retteg a fogászattól. Ez főleg abból adódik, hogy a legtöbben csak akkor fordulnak szakemberhez, ha már komoly a baj. A gondos szájápolás mellett - ha legalább félévente meglátogatnánk a fogorvosunkat - a legtöbb probléma megelőzhető vagy idejében orvosolható lenne.

 

Dr. Németh Bálint weboldalai:


www.yourdentist.hu

www.implantabroad.co.uk

 

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

További adatok » Időjárás »

hirdetés