Szépségből szörnyeteg: félresikerült plasztikai műtétek

műtét plasztikai beavatkozás plasztika szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a plasztikai sebészet célja a szebb, tökéletesebb külső, sajnos mindig akadnak elrettentő példák. Az alábbi fotókat nézegetve valószínűleg te is kétszer meggondolnád, hogy kés alá feküdj-e.

Jocelyn Wildenstein: a 4 millió dolláros szörnyeteg

AFP
AFP

A sajtó stílusosan Frankenstein menyasszonya után csak "Wildenstein menyasszonyaként" emlegette Jocelynt, aki körülbelül 4 millió dollárt költött plasztikai műtétekre, amivel sikerült szinte teljesen eltorzítania az arcát. A története klasszikus tanmese. Élt egyszer egy gyönyörű, kétgyermekes anya, aki hozzáment egy nagyon gazdag férfihoz. Egy nap azonban a saját hitvesi ágyukban rajtakapta a férjét egy fiatal, 21 éves lánnyal. Nos, ennél a pontnál bárki más elhagyta volna a hűtlen férjet, természetesen a vagyona jelentős részével. Jocelyn ehelyett azonban megpróbálta visszahódítani őt, és alávetette magát egy sor plasztikai műtétnek, hogy szebb legyen, mint valaha. Férje örökre elhagyta, de a műtétek nyomai egy életre megmaradnak rajta.

Michael Jackson: több mint 10 orrműtét

AFP
AFP

Valószínűleg senkinek sem kell megmagyaráznunk, miért került bele Jacko az összeállításunkba. Ki tudná elfelejteni, hogy miközben a 70-es években még teljesen normálisan nézett ki, a pályafutásával szinte egy időben ívelt föl a plasztikai műtétei száma. Azt, hogy valójában hány műtéten esett át Michael, nem lehet tudni, de a pletykák szerint 10 orrműtétje biztosan volt.

Pete Burns: az egész vagyona ráment a helyreállító műtétekre

AFP
AFP

Az egykor brit zenekar, a Dead or Alive frontembere nemcsak a slágereiről híres, hanem bizarr külsejéről is. Feltűnési viszketegsége szinte már mániává fajult, majd egyszer azt nyilatkozta, hogy minden vágya, hogy úgy nézzen ki, mint Cher. Ezért mindent meg is tett: feltöltette az ajkait, szilikon implantátumokat helyeztek az arcába, megműttette az orrát, és jó pár tetoválást is varratott magára.
2006-ban azonban 18 hónapra eltűnt a nyilvánosság elől. Mikor visszatért, kiderült, hogy a plasztikai sebésze rossz implantátumot ültetett az ajkaiba, amitől azok borzalmasan feldagadtak, és hólyagosodni kezdtek. Burns ugyan beperelte az orvost, de hiába kapott óriási kártérítést, a pletykák szerint a helyreállító műtétekre az egész vagyona és még a háza is ráment.

Eric Sprague: a gyíkember

AFP
AFP

Eric 1972-ben született, és egyike volt azoknak, akik a világon először vágatták fel villásra a nyelvüket. Annak érdekében, hogy egy igazi gyíkra hasonlítson, Ericnek még számtalan beavatkozáson kellett átesnie: több mint 700 órányi tetoválás sem volt elég, öt teflonszarvat is beültetett a bőre alá a szemöldökcsont vonalába, a fogait kihegyeztette, és fültágítót is berakatott a fülcimpáiba.

Donatella Versace: önmaga karikatúrája

AFP
AFP

Az egykor bájos szőke divattervező mára az egyik legelrettentőbb példája lett a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásoknak. Érthetetlen, hogy miért tette ezt magával: orra az évek alatt egyre nagyobb és szélesebb lett. A száját sem kímélte, hihetetlenül felpumpáltatta, és mivel drasztikusan lefogyott, mellimplantátumai szinte szétdurrannak az amúgy is természetellenesen feszes és narancssárga bőrén. A külföldi sajtóban már csak múmiatestűnek csúfolják.

Jackie Stallone: a lifting szerelmese

AFP
AFP

A híres színész, Sylvester Stallone anyja maga is ismert volt a túlzásba vitt plasztikai műtéteiről. Mindent kipróbált, amit csak a trendi sztárok: botox, orrplasztika, arcimplantátumok, ajakfeltöltés. Jackie arca végül már nem is emlékeztet a korábbi önmagára.

Amanda Lepore: a világ leghíresebb transzszexuálisa

AFP
AFP

A transzszexuálisok körében nem ritkák a plasztikai műtétek. Amanda azonban annyi operáción esett át, hogy hírnevét is ezeknek a beavatkozásoknak köszönheti. Az elsőnél csupán 15 éves volt, utána pedig nem volt megállás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.