plasztikai beavatkozás öregedés botox szépség sztár ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valaha szebb napokat megélt sztárok látványa olykor egészen szívszorító, hisz akadnak színésznők, akik egykori bájukat természetellenesen kifeszített arcbőrre cserélték.

A két klasszikus példa Nicole Kidman és Meg Ryan, de mellettük persze még szép számmal akadnak sztárok, akik képtelenek megbékélni az idő múlásával. No de még mielőtt túl borús képet festenénk, muszáj megjegyezni, hogy a megöregedni képtelen színésznők mellett rengeteg olyan híres nő akad, aki büszkén, bőr alá injektált szerek nélkül viseli a korát.

Ki lesz az ország legjobb fodrásza és sminkese? Lakatos Márk és a Life.hu tehetségkutatót hirdet!




Érthető, ha szeretnénk végre szusszanni egy kicsit az évek óta robotoló szépség- és fiatalságkultusz miatt, mert valljuk be: folyton megfelelni, mind önmagunknak, mind pedig másoknak kőkemény meló. Közben pedig épp rá kellene jönnünk, hogy a tökéletesség sokkal inkább rémisztő (lásd Demi Moore), mintsem szerethető. Ki és miért gondolja, hogy egy tükörsimára vasalt 50 éves arcbőr láttán nem rettenünk meg? Első blikkre talán azt mondjuk, hogy "Hm, milyen jól néz ki", közben pedig könnyen meglehet, hogy beindulnak a vészvillogók, ugyanis az életnek kicsit sem az a rendje, hogy a sokadik x után is bababőrünk van. Összegyűjtöttünk néhány olyan színésznőt, akiknek őszinte mosolyáról nem a mesterkéltség, sokkal inkább a természetesség jut eszünkbe. A természetességhez pedig a ráncok is hozzátartoznak, sőt, ha ők megtanulták szeretni a saját öregedésüket, nekünk miért ne sikerülne, nemde?

Tipp! Így buliztak a szépségek! Nézd meg képgalériánkat!



Robin Wright

Abszolút nem tisztünk ítélkezni Sean Penn felett, de egészen érthetetlen, hogy egy ilyen nőt elengedett. Robin Wright a válás óta megszabadult a Penn névtől és szerintünk káprázatosan néz ki. Hihetetlen, hogy a Forrst Gump Jennyjeként és túl a negyvenen ugyanazt a bájos nőt látjuk.

AFP
AFP

Cate Blanchett

Annyira szeretnénk egyszer élőben látni azt, ami a fotókon is vibráló és lehengerlő: Cate Blanchett különleges szépségéhez nincs hasonló. Az pedig külön öröm, hogy a szemei körüli apró ráncokat decensen és büszkén viseli.

AFP
AFP

Helen Mirren

A jócskán nagymama korú színésznőről minden eszünkbe jut, csak az nem, hogy egy igazi nagymama alkat. A 66 éves angol színésznő amellett, hogy még mindig nagyon vonzó, igencsak merészen öltözik: melyik nagyi venne fel leopárd mintás ruhát egy motoros dzsekivel?

AFP
AFP

Tipp! Köntösben a reptéren - Így is lehet reklámozni! Nézd meg képgalériánkat!




A Házibuli című filmben kezdtünk el rajongani érte, ami mit sem csillapodott az évek során. A színésznő ugyanazzal a bájjal és kislányos huncutsággal bír, mint tinilányként, amikor az egész világ megismerte. Kicsit sem feszeng a kora miatt, mindenképp követendő példa.

AFP
AFP

Monica Bellucci

Nőként szinte lehetetlenség nem féltékenynek lenni az olasz színésznőre, akinek összetéveszthetetlen szexuális kisugárzása kicsit sem csorbul, sőt inkább fokozódik. Remek példa arra, hogy a szexis és nőies megjelenés nem csupán a ruhán múlik, sokkal inkább a kisugárzáson.

AFP
AFP

Meryl Streep

Ritka tehetséggel megáldott színésznő, akit szemlátomást kicsit sem zavar nőiesen kerek teste és egyre gyarapodó ráncai. Jellegzetes mosolya összetéveszthetetlen, csakúgy, mint az egyszerre karakteres és nőies megjelenése. Így kell ezt csinálni.

AFP
AFP

Catherine Deneuve

Akarhat-e nő ennél dicsőségesebb öregedést? Kifinomultság, játékosság és szexisség jellemzik a 67 (!!!) éves színésznőt, aki a fiatalság kultuszának ellentmondva, mélyen dekoltált ruhákban, arcán széles mosollyal mutatkozik a nyilvánosság előtt.

AFP
AFP

Diane Keaton

Bár Diane Keaton sosem a fokozott nőiességéről volt híres, mindinkább szeleburdiságáról és lazaságáról, idős korára sem tett le ezekről a tulajdonságokról. Könnyed, olykor kifejezetten férfias öltözékeiben is vérbeli nő, aki nem vív szélmalomharcot az idő múlásával.

AFP
AFP

Jane Fonda

Ikonikus frizurája és jellegzetes mosolya, no meg számtalan ránca teszi azzá, aki. Számára biztosan nem derogál igent mondani egy olyan filmszerepre, amiben az "öreg hölgyet" kell alakítania. Jól csinálja? Jól csinálja!

AFP
AFP

Sophia Loren

Igazságtalanság lenne elfeledkeznünk az olasz nemzeti kincsről, akit olyan mennyiségű szexuális kisugárzással áldott meg az ég, hogy még túl a hetvenen is bőven maradt belőle.

AFP
AFP

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!




A klasszikus vörös szépség különleges és végtelenül kifinomult. Julianne Moore feltehetően a korát is olyan nagy becsben tartja, mint számtalan filmes díját. Az öregedéstől való félelem legapróbb jele sem látszik rajta, csupán a magabiztosság és a nőies puhaság.

AFP
AFP

Helen Hunt

A Lesz ez még így se! című film életunt pincérnőjének eljátszásához rengeteget tett hozzá a természetes bája. Jóllehet ami a filmvásznon gondterheltségnek hatott, az a való életben a 48 éves színésznő védjegye: a szája körüli mimikai ráncok nem az idő múlásának jelei, sokkal inkább az arc karakterei.

AFP
AFP


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.