problémamegoldás módszer hooponopono
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Móra Klára az ősi hawaii problémamegoldó módszer, a ho'oponopono szakértője.

Ho'oponopono - A boldogság kulcsa


Az autentikus hawaii módszer dr. Ihaleakalá Hew Len nevéhez fűzödik, aki kórházi pszichológusként úgy gyógyított meg egy egész osztálynyi elmebeteg bűnözőt, hogy nem is találkozott velük - kizárólag ezt a módszert alkalmazta. Néhány, a ho'oponoponóról szóló könyvet elolvasva, a módszert kipróbálva, magam is megtapasztaltam a végtelen egyszerűségét és hatékonyságát, és úgy döntöttem, hogy ezt Magyarországra is be kell hozni. Elvégeztem mesterem, Mabel Katz (ő dr. Hew Len tanítványa) tanfolyamait Madridban és Barcelonában, és fél éven belül már meg is tudtuk tartani Budapesten az első tanfolyamát. Ezzel párhuzamosan lefordítottam és kiadtam a könyveit is. Készítettünk egy magyar nyelvű weboldalt is, ahol folyamatosan informáljuk az érdeklődőket az aktuális eseményekről, valamint sok cikket és magyarul feliratozott videót is feltettem, oktató céllal.

Az autentikus hawaii módszernek Magyarországon még nincsen engedélyezett és képzett oktatója, így folyamatosan bővülő könyvtárral és segédanyaggal igyekszünk kiszolgálni az igényeket.

Ho'oponopono: az élet legkönnyebb útja.

Weboldal: www.hooponoponoway.hu
E-mail: hawaii@hooponoponoway.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.