Készíts szakácskönyvet a saját receptjeidből!

karácsony advent ajándék recept szakácskönyv tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól főzöl? A vendégeid mindig dicsérik a főztödet? És könyörögnek a receptért? Ne titkold tovább a titkos összetevőket és az apró trükköket, készítsd el a saját receptjeidből álló szakácskönyvet, és ajándékozd meg velük szeretteidet. Íme a Life.hu ajándéktippje.

Az otthoni fészekből kirepült gyerekek például nagyon örülnek egy ilyen összeállításnak, hiszen így maguk is bármikor elővarázsolhatják az otthon ízeit. A legszebb, ha saját magad kézzel készíted el egy szép naplóba, és így később még bővítheted is a könyv tartalmát az újabb bevált receptekkel.

Thinkstock
Thinkstock

Ám ha nincs időd kézzel megírni, vagy épp olvashatatlan az írásod, akkor megszerkesztheted számítógépen, és az ország számtalan pontján készítenek neked belőle igazi könyvet párezer forintért - a nagy bevásárlóközpontokban vidéken is találsz ilyen üzleteket. Ám ezt már most kezdd el, mert a nyomdák nagyon túlterheltek az ünnepek alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.