ezoterika hétvége horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzeknek nagy türelemre lesz szükségük, a Bakoknak pedig félre kell tenniük a munkát ezen a hétvégén. Hogy miért? Horoszkópunkból megtudhatod! 
Kos



Hétvégi tipp: A nagy jövés-menésbe iktass be egy kis pihenőidőt is, mert különben a jövő héten nagyon fáradt leszel a munkahelyeden.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika



Hétvégi tipp: Különösen vasárnap kellene egy kicsit lazítanod. Ha ennyire görcsölsz, azzal csak azt éred el, hogy rossz lesz a kedved neked is és a szeretteidnek is.

Ikrek



Hétvégi tipp: Próbáld meg a dolgaidat úgy intézni, hogy a szeretteiddel töltött időt kösd össze a pihenéssel. Így két legyet ütsz egy csapásra.

Rák



Hétvégi tipp: Szervezd úgy a hétvégédet, hogy délelőtt intézkedj, a délután pedig mindenféleképpen a pihenésé legyen, mert valóban szükséged van rá.


Oroszlán



Hétvégi tipp: Ha nagyon nem bírsz megbirkózni azzal az érzéssel, hogy nem te vagy a főmufti, vegyél részt te is a szervezésben.

iStockPhoto
iStockPhoto

Szűz



Hétvégi tipp: Mi lenne, ha ezt a hétvégét nyugiban, csöndben és pihenéssel töltenéd? Nagy szükséged van most erre, még ha nem is így érzed, akkor is.

Mérleg



Hétvégi tipp: Örülj neki, ezt most megúsztad! Viszont csapj a lovak közé, és használd ki a segítséget, így könnyen utolérheted magad.

Skorpió



Hétvégi tipp: Bár elfoglalt vagy, ügyelj arra, hogy a munkád és az otthonod átvariálásán kívül maradjon időd a személyes kapcsolataidra is!

Nyilas



Hétvégi tipp: Energiádon kívül most fantáziád is határtalan, így ha most indulsz ajándékvásárlási körútra, könnyen és gyorsan végezhetsz, ha akarsz.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bak



Hétvégi tipp: Ha hiányzik az ünnepi hangulat, akkor miért nem teszel ez ügyben valamit? Magától nem fog megcsapni a szele... te is kellesz hozzá!


Vízöntő



Hétvégi tipp:


Halak



Hétvégi tipp: Sikerélményekben gazdag hét előtt állsz, úgyhogy fel kell készülnöd rá, ezért is fontos, hogy feltöltsd magad energiával.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.