asztrológia párkapcsolat csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nappalok egyre rövidülnek, a föld kietlenné, már-már halottá válik. De vajon milyen kapaszkodót találhatsz ekkortájt? A Life.hu cikkéből megtudhatod, mire figyelj az érzelmi életed és a mindennapi dolgok területén a következő hetekben.

Honnan végy erőt és energiát?

November 17-én a Mars átlép a Bak jegyébe, így pedig jóval nagyobb erőket tudsz bevetni a siker érdekében. Ez a pozitív hatás december 26-ig segít, hogy a valóban lényeges dolgaidra fókuszálj, és végre különbséget tegyél a fontos és a lényegtelen dolgok között. November 21-én a Nap már a Nyilas zodiákus útját kezdi róni, mely a távlatokba való gondolkodást, érzékelést nyomatékosítja, és a kreatív tevékenységet helyezi a középpontba. November 17-18-án a Nap Merkúrral való együttállása kedvez a jövőbe tekintésnek.

A lélek vagy a szex a fontos?

November 22-én a Vénusz közelebbről is megismerkedik a Skorpióval. Ebben az időszakban leginkább a lélek mélységeit próbálod majd feltárni, igazi kutatómunkát fogsz végezni az elmúlt egy év eseményeiben, és tisztán látod majd, hol hibáztál, és mi az, amit kiválóan oldottál meg. Szerelemben az egymásra hangolódás csodás pillanatai követik egymást, a rózsaszín köd pedig most nem csak álom lesz.

Thinkstock
Thinkstock

Ami a szíveden, az a szádon!

November 7-én a Merkúr megállt, és 27-ig hátráló mozgásban lesz. Kiváló időszak ez a tudatosság növelésére, a szellemi horizont tágítására, a korlátok szétszaggatására. Egyre több új lehetőség kerül az utadba. A hátráló Merkúr sajátossága az is, hogy a múltban lezáratlanul hagyott kérdéseidre végre válasz érkezzen. Ezt viszont nem mástól, hanem magadtól kaphatod meg meditációk és relaxálás során. A Merkúr által uralt jegyek - az Ikrek és a Szüzek - érzékenyebbek ezen időszakban. A Kosok a Nyilas havában ne költekezzenek túl, a Bikák pedig végre learathatják a munkájuk gyümölcsét. Az Ikrek szülötte legyen szerelmes és bohó, a Rák vállaljon több feladatot. A tüzes Oroszlánok kapcsoljanak turbó sebességre, Szűzként viszont pihenj meg az újév előtt. A Mérleg egyensúlyozzon jól a lehetőségeivel, a Skorpió pedig fejezze be idénre a piszkálódást. A Nyilas tombolja ki magát, a Bak pedig üljön bele a kényelmes fotelba, hiszen megdolgozott érte. A Vízöntő öleljen keblére mindenkit, a Halak pedig nyújtson segítő jobbot a rászorulóknak.

Érdekességek a következő hetekben:

November 27-én a Vénusz és a Szaturnusz napfelkelte előtt 1 foknyira közelíti meg egymást, a jelenség csillagvizsgálóból követhető!
December 13-14-én az év legaktívabb meteorraja, a Geminidák látványos maximumra törekszenek, és megfigyelhetővé válnak. A látható meteorok száma 120 körül alakul, fehéres színűek, és 35 km/másodperces sebességgel lépnek be a légkörbe az Ikrek csillagkép irányából.

Telihold: november 28.
Újhold: december 13.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.