párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember szerelmes lánya néha ösztönösen jó, máskor banálisan buta dolgokat tesz. A következő horoszkóp megmutatja, hogyan tarthatod meg, vagy űzheted el jó messzire a férfit.

Kos megtartása: hagyd meg a szabad akaratát, és tégy úgy, mintha valóban az ő kezében lenne a kapcsolatotok irányítása. Kérhetsz, de nem követelhetsz. Női praktikákat bevethetsz, de nem telepedhetsz rá. Ha ő vehemens, az nem jelenti azt, hogy te is az lehetsz.

Kos elűzése: a monotonitás az, amit nemcsak nehezen visel, hanem előbb-utóbb meg is futamodik előle! A béke és a harmónia nem az ő kenyere. Igenis szüksége van néha egy vitára, hangos szavakra, hogy érezze, kihívásban van része. Tedd azt, amit mondasz! Ne beszélj félre, úgyis rájön!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Bika megtartása: ne erőltess rá minden nap valami újat. Nála csak a lassú víz partot mos szisztéma válik be, ne siettesd, ne erőszakold, majd mindent megtesz, amikor annak szükségét érzi. Legyél szenvedélyes, szeresd az életet, és nem árt, ha elfogadod, hogy nem kell őt minden hétvégén buliba rángatni.

Bika elűzése: a saját magának kialakított komfortzónát ne akard átformálni. Ha valamit szeret, de te nem, akkor ne tiltakozz az ellen! Nem kell vele focit nézni, találj más közös programot! A bizonytalanságtól, a megtört harmóniától, a megválaszolatlan kérdésektől egyenesen frászt kap.

Ikrek megtartása: ezen jegy szülöttéhez alkalmazkodni kell! Ismerd meg mind a két személyiségét, és azt szeresd, aki épp előbújik belőle. Nem árt, ha néha megoldod helyette a problémáit, felhívod a szüleit, vagy befizeted a csekkeket. Légy simulékony, ha róla van szó.

Ikrek elűzése: ha röghöz kötöd, azonnal elillan. Ha beszél hozzád, figyelj rá, és kizárólag észérvekkel szállj szembe vele. Nem bírja a hepciáskodást, a túl nagy veszekedéseket és a begyepesedett gondolkodásmódot. Viseld jól a hangulatingadozásait, ez a legjobb fegyverek egyike!

Rák megtartása: gondoskodj róla, kérdezd meg, mit szeretne ebédre, hová menne nyaralni, milyen legyen az új kanapé színe. Ha nem érzi eléggé, hogy számít az, amit gondol és mond, sértve fogja érezni magát. Szüksége van szenvedélyre, de ne rohand le. Az arany középút minden esetben beválik nála!

Rák elűzése: nos, ha nem szereted eléggé, kellő odaadással, heves szenvedéllyel, és nem akarsz tőle egy kisebb focicsapatot, akkor nem neked szánják a Rákot. Ha nem hagyod érvényesülni és az otthoni szerepkörben tetszelegni, könnyen megbánthatod, és ugyanilyen gyorsan el is űzheted.

Oroszlán megtartása: légy határozott, kreatív, ötletes, egyedi és különc. Legyen benned szenvedély és tűz. Ne akarj fontosabbnak, okosabbnak látszani nála. Mindig hagyd meg neki azt, hogy magasan hordhassa az orrát. Figyelj a vágyaira, és elégítsd is ki azokat!

Oroszlán elűzése: ne akard a benne lévő, magas hőfokon égő tüzet eloltani, de még csak lecsillapítani sem. Ne szólj bele abba, hogy mire költi a pénzét, mit vesz fel és kivel találkozik. Őt korlátozni a szabad akaratában egyenlő a kapcsolat azonnali lezárásával. Ugye ezt nem akarod?

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Szűz megtartása: rend a lelke mindennek! Legyen tisztaság otthon, bár ebben ő maga is biztosan segítségedre lesz. Időben kell mindent csinálni. Bevásárolni, az ingjét kivasalni, és a szülinapján elsőként felköszönteni. A fellengzést utálja, mivel maga sem esik túlzásokba.

Szűz elűzése: ha nem vagy kellően racionális, ha örökké fantáziavilágban élsz, ha nincs konkrét jövőképed, ha még azt sem tudod eldönteni, mit csináljatok a hétvégén... akkor keress magadnak inkább valaki mást! - vagy alkalmazkodj hozzá, és érdekeljen az, ami iránt vonzalmat érez!

Mérleg megtartása: szeresd a szüleit, a barátait, és ne sürgesd a döntései során. Ha aludna egyet, hagyd neki, majd holnap reggel megmondja, mit is akar valójában. Ha nem, akkor óvatos tippekkel bátoríthatod az indulásra. Légy határozott, de ne vehemens. Támogasd, de ne akarj a mankója lenni!

Mérleg elűzése: emeld fel a hangod jó gyakran, veszekedj vele, légy intrikus, kritizáld nap mint nap, s garantáltan úgy elfut, hogy közben vissza sem néz. A kommunikáció kifinomult fajtáit szereti és űzi is. Egy pohár bor mellett beszéld meg vele aggodalmaidat, kételyeidet.

Skorpió megtartása: maradj titokzatos, akár az évek múlásával is mutass újat magadból, legyen mit felfedeznie benned, legyen valami, ami vonzóvá tesz téged. Mutasd ki az érzelmeidet, ugyanakkor ne drámázz. Várd meg, amíg ő lép, ne siettesd az esküvőt és a gyerekeket.

Skorpió elűzése: legyél féltékeny és mutasd is ki! Telepedj rá, birtokold, érezze, hogy egyre kevesebb levegőt tud venni a kapcsolatban, és egyre több oka lesz a kiszállásra. Nyugodtan légy fantáziátlan, legyints arra, amit mond, s a konyhában se akarj tündérke lenni. Így garantált a menekülése!

Nyilas megtartása: kötelezettségek? Na, csak azt ne! Adj neki szabad teret, menjen, ha pár órát a haverokkal szeretne lenni. A túlzott szabályozásoktól égnek áll a haja. Mindig legyen valami új az életetekben, egy finom ital, egy hétvégi kiruccanás, egy vadiúj hely a szexre...

Nyilas elűzése: nos, ha valamit utál, az a pesszimizmus. Az örök siránkozókat messziről kerüli, ha ilyen vagy, nincs esélyed tartós kapcsolatra vele. Ha nem adsz neki igazat, akkor akár harcba is száll azért! Légy rugalmasabb, kínálj neki kompromisszumokat. Akkor ő is hamarabb megbékél.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Bak megtartása: ha elhatároz valamit, hát biztasd, lelkesítsd, ha elakad, mutasd meg, hol hibázott, hiszen jól viseli a korrekt kritikát. Ne igyál bort, ha vizet akarsz prédikálni. Ne lázadj, ha szeretne valami újat és különlegeset, hisz ez nála viszonylag ritka pillanat. Fogadd el, hogy néha kissé lassú, de mindig célba ér!

Bak elűzése: legyél határozatlan, ingatag, és gyakorta zaklasd azzal, hogy döntsön helyetted. Ha ezt megteszed, hamarabb megy el, mint gondolnád. Neki olyan párra van szüksége, aki önálló döntéseket tud hozni, aki céltudatos, de sosem dönt egyedül kettejük sorsáról!

Vízöntő megtartása: hagyd repkedni, fantáziálni, ne akard visszahúzni a földre. Van benne annyi racionalitás, hogy tudja, mikor kell két lábbal a földön lennie. Szívesen meghallgatja a mondandódat, de a döntést bízd rá. Ne szólj bele a költekezési szokásaiba, mert megbomlik a harmónia.

Vízöntő elűzése: ha monoton életet erőltetsz rá, ha nem vagy örökké topon, ha érzi, hogy csökken a szerelem hőfoka, nem fog sokat vacillálni azon, hogy menjen vagy maradjon. Ne légy vele bizalmatlan, se féltékeny, mert nem ad rá okot. Sértésnek veszi, ha mégis ilyeneket vágsz a fejéhez.

Halak megtartása: fűszerezd meg az életet minden nap! A te titokzatosságod az ő érdeklődésével lesz egyenesen arányos. Meg kell figyelned, hogy mik a gyenge pontjai, ezeket erősíteni benne, de semmiképpen se bántsd miattuk! Bízz benne, és gyakran beszéltesd, így mindig tudod, miről álmodik.

Halak elűzése: ha el akarod venni az álmait, ha kineveted a vágyait, ha a víz könnyed, felemelő közegéből ki akarod őt húzni a partra... akkor ne is folytasd vele a kapcsolatot, mert az ő lelkivilága nem viseli jól a való világ zordságát. Szüksége van a fantáziálásra, ha kell, hát máshol, nem melletted.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.