ezoterika csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nap április 20-án éjjel kopogtat a Bika jegy ajtaján. Ez az időszak már a meleg tavaszt hozza magával. A tüzes, heves, dinamikus Kos után türelmesebb, kiegyensúlyozottabb hetek követik egymást. Napról napra lényegesebb mindannyiunk számára a biztonság érzése, ezért nehezebben eresztünk el régi dolgokat, kevésbé vagyunk vállalkozó szelleműek. Racionálisabb a gondolkodásunk, az igazunkért pedig határozottan kiállunk.

Szerelmi horoszkóp 2013-ra


Itt a fordulópont!

Április 20-a igen meghatározó az asztrológia szempontjából. Az Uránusz együtt áll a Merkúrral, mely erősíti az intuíciót, növeli a spiritualitás iránti érdeklődést ekkor és a következő napokban is. Kreatívabbá varázsol mindenkit, frappáns válaszok születnek a kérdésekre, jelentős ötletek kerülnek terítékre. Ugyanakkor nem megengedettek az elhamarkodott válaszok, a pikírt megjegyzések. S csak azért, hogy a Bika jegy szülöttei igazán jól érezzék magukat, a Mars is besurran a házukba, ezáltal egyenletesebb teljesítményre sarkallva mindenkit.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Nyomd meg a stopgombot!

Április 21-én nehéz napra ébredünk! A Merkúr kellemetlen kvadrátban áll a Plútóval, így szélsőségessé válhatunk, kifordulhatunk önmagunkból, és olyan dolgokat tehetünk, melyek egyáltalán nem jellemzőek ránk. Fő az óvatosság, a fokozott tudatosság és a visszafogottság.

Adj hálát!

Április 25-én részleges holdfogyatkozás (telihold) lesz a Skorpió jegyben. Az elmélyülés napja ez, át kell alakítani a szükségleteinket, a költekezésünket, és nemcsak egyéni, hanem társadalmi, országos szinten. Örüljünk annak, amink van, adjunk hálát a meglévő javainkért, és tartózkodjunk az erőteljes konfliktusoktól. A panaszkodás ezen a napon egyenesen tiltott!

Gyarapodj!

Vénusz május 10-től június 3-ig az Ikrek jegyen suhan át, mely az anyagi és üzleti életet lendíti végre fel. Az eddig felhalmozott különféle javak kiválóan kamatoztathatók, a befektetések megtérülnek, új ötletek születnek, tartós emberi kapcsolatok indulnak útjukra. Ajánlott a nyitottság, a másokra való odafigyelés, a folyamatos kommunikáció és eszmecsere.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tippek csillagjegyek szerint:

A Kos meg sem érzi, hogy a Nap már nem őt támogatja, nem veszít a lendületéből. A Bika folyamatosan kedvet érez az alkotáshoz, az Ikrek pedig beindíthat egy vállalkozást, vagy bátran befektetheti a pénzét, akár kockázat árán is. A Rák készüljön fel az év legjobb szakaszára, az Oroszlán viszont alkalmanként üljön le, és nyugalomban gondolja át teendőit. A Szűz rendezze szerelmi és családi kapcsolatait, a Mérleg pedig engedjen mindenféle csábításnak! A Skorpió bátran sütögesse a saját gesztenyéjét, a Nyilas lépjen ki az élet színpadára, és kápráztassa el a közönségét. A Bak beszéljen többet, mondja el mindenről a véleményét, a Vízöntő pedig költözzön el, vagy cseréljen munkahelyet! A Halak legyen nagyon szerelmes, és ha sorsdöntő kérdés érkezik hozzá, mondjon igent!

Telihold: április 25. (Skorpió telihold)
Újhold: május 10. (Bika újhold)

Égi észlelések:

április 25. - részleges holdfogyatkozás a Skorpióban (késő este jól megfigyelhető)
április 26. - kora hajnalban csodás dolgot figyelhetünk meg az égen! A telihold, a Szaturnusz és a Spica háromszöge nagyon látványos lesz.
május 10. - gyűrű alakú napfogyatkozás a Bikában



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.