Kínai horoszkóp 2015 - letérünk a kitaposott útról

Forrás: Thinkstock -
asztrológia kecske éve ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz az újesztendő.

2015. február 19. a Holdújév ideje, 00.48 perckor köszönt be a közép-európai régióban.

Több kapu nyílik meg előttünk, mint korábban

Az újév energiái segítik a lassú, mégis érezhető fejlődést. A bonyodalmak száma csökken, a mindennapi feladatok elvégzése könnyebbé válik, egyszerűen nem lesz annyi akadály előttünk, mint az elmúlt években. Az eredményekhez és célokhoz vezető út most sincs kikövezve, hisz a sikerért tenni kell - viszont az biztos, hogy több kapu nyílik meg előttünk, a függőben lévő ügyeket egy csapásra le tudjuk zárni, ha odaadással foglalkozunk azokkal. Kifejezett könnyebbséget azok az emberek fognak érezni, akik le mernek térni a kitaposott útról és be merik vállalni a változással együtt járó kockázatot.

Forrás: Thinkstock

A törődés ideje jön el

2015 színes, összetett és változásokkal kecsegtető időszak lesz, amikor az újító ötletek gyorsan elfogadtathatók, a kicsiből nagy lehet, az egyszerűből pedig szép. A törődés a lényeg, akár önmagunk lelkéről, testéről van szó, akár másokról, vagy egy úttörő gondolat megvalósításáról. A felületesség biztosan nem kifizetődő, az alaposság annál inkább.

Viszont van banánhéj is, amin el lehet csúszni - ez pedig az egészség területe, mert a Kecske éve sokak szemét fel fogja nyitni, s emberek sokasága fog ráeszmélni arra, hogy a bajt nem érdemes elfedni, azzal foglalkozni kell, és nem árt egészségesebb életmódot folytatni.

A kecske mozgékonysága a példa: állj fel, indulj útnak

Elmaradhatatlan kelléke lesz az évnek – a kecske mozgékonyságából fakadóan -, hogy álljunk fel, induljunk útnak, fedezzünk fel új utakat, sportolási formákat. Csak észre kell vennünk, hogy a lehetőségek ott vannak az orrunk előtt, csupán meg kell azokat ragadni az örömtelibb élethez. Ha pedig tettünk a saját jólétünkért, akkor az öröm, a nyugalom és a béke költözik a szívünkbe. A betegséggel küzdők számára kapaszkodó lehet, hogy jobb esélyek nyílnak meg a gyógyuláshoz, s bár az odáig vezető út garantáltan rögös, de tudatossággal bármi elérhető.

Forrás: Thinkstock

Ne ereszd el az álmaidat

Ha valami, hát a kitartás és az elszántság kötelezően beépítendő jellemvonás mindannyiunk életébe. Aki 2015-ben idő előtt feladja az álmait, elereszti a vágyait, vagy egyáltalán nem is tűz ki maga elé konkrét célokat és szép jövőképet, az könnyen elsüllyedhet a nagy szürkeségben.

Az oly sokunk életében meglévő vitás kérdésekre könnyebb lesz megoldásokat találni, és nemcsak egyéni, hanem társadalmi szinten is. Alapjában ne feledjük, hogy a Kecske konfliktuskerülő típus, így 2015-ben többen lesznek azok, akik a békés utat próbálják járni azért, hogy elérjék a vágyott célt.

A nagy horderejű döntések felvállalhatók, viszont kiemelten fontos, hogy a kis eredményekkel is legyünk elégedettek. Mindennek örüljünk, amit megkapunk vagy a magunk erejéből érünk el. A kicsit tilos lebecsülni, mert csak ez által érhető el a következő lépcsőfok.

Alkoss csodás dolgokat!

Megfigyelhető lesz, hogy a művészet kiemeltebb szerepet kap, s még azok is ecsetet ragadnak, akik sosem festettek, rengeteg emberben megfogan az alkotás iránti vágy, s otthon, kisebb vagy nagyobb közösségben érdemes lesz szép dolgokat létrehozni, a fantáziánkat szabadon engedve csodás dolgokat alkotni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.