Ezen csillagjegyek szülötteiből lesznek a legjobb családanyák

Forrás: Shutterstock -
asztrológia Bika Kos Anyák (film) Bak Mérleg csillagjegy horoszkóp Halak szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak szerint a csillagokban meg van írva a sorsunk, és már a születésünk pillanatában eldől, hogy milyen típusú emberek leszünk. Vannak, akik már kislány korukban úgy fogják meg a játék babájukat, mintha valódi csecsemő volna a kezükben, és biztosak benne, hogy csak anyaként teljesedhetnek ki igazán.

A horoszkópunk rengeteg információt rejt a sorsunkkal kapcsolatban, így arról is árulkodik, hogy tipikus anyatípusok vagyunk-e. Szakemberek szerint ez az az öt csillagjegy, akikből a legjobb édesanya válik majd.

Halak


A Halak jegyben született nők igazi mesevilágot alkotnak csemetéiknek, hiszen nagyon kreatívak, és mindig meg is valósítják terveiket.

Ezzel nem csak inspiráló környezetet teremtenek a kicsiknek, de teret és támogatást adnak nekik

abban, hogy mindig bátran és magabiztosan valósítsák meg a terveiket, és valóra váltsák még a legextrémebb álmaikat is.

A Halak jegyben született nők igazi mesevilágot alkotnak csemetéiknek, hiszen nagyon kreatívak Forrás: Shutterstock

Bak


Egy igazi anyatigris, aki végsőkig kiáll és küzd a gyermekeiért.

A Bak nő, úgy ahogy mindenben a gyereknevelésben is racionális, és lojális.

Szeretne minél több tapasztalatot megosztani és átadni a gyerekeinek, azért, hogy nekik már ne kelljen azokat a vargabetűket írniuk, amiket neki kellett. Ebből kifolyólag olykor szigorú, és határozott, ám mindezt csak azért teszi, mert a legjobbat akarja a legféltettebb kincsének.

Kos


A Kos jegy szülöttét minden érdekli, imádja a kalandokat, amiben csak lehet kipróbálja magát, és nem ismer lehetetlent. Éppen ezért

a Kos mamik gyermekei azok, akik már általános iskolás korukban az összes délutáni foglalkozásra beiratkoznak,

mert anyukájuk azt szeretné, hogy mindent megtapasztalhassanak, és ők válasszák ki, hogy miben találják meg leginkább önmagukat.

A Kos mamik gyermekei azok, akik már általános iskolás korukban az összes délutáni foglalkozásra beiratkoznak Forrás: Shutterstock

Bika


Minden Bikában a türelmét irigyelhetjük leginkább.

Főleg akkor, ha valaki több gyermekes anyukaként, még egy szétpakolt lakás és egy vérre menő plüssmaciért folytatott gyermekharc kellős közepén is meg tudja őrizni a hidegvérét. A Bika jegyű édesanyáknak bizony ez az egyik legnagyobb erénye. A türelem és a megértés még kamaszkorban is nagy segítség lehet probléma mentes kommunikációban.

Mérleg


A Mérleg szülő titka, hogy egyszerűen nincs tabu a gyermekeivel való kapcsolatában.

Mivel mindent őszintén és közvetlenül tud megbeszélni a gyerekeivel, nekik is egyértelmű lesz, hogy a gördülékeny kommunikáció mennyire fontos szerepet tölt be az emberi kapcsolatokban és, hogy az őszinteséggel számtalan konfliktus elkerülhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.