Heti horoszkóp 2024. január 29-február 4.: Valami vagy valaki fellelkesít…

napi horoszkóp, horoszkóp, asztrológia
Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
A Nyilasok karrierjét kedvezően befolyásolja a bolygók állása, de a Bakoknak is remekül indul a hetük: magasabb fokozatra kell kapcsolniuk. Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok.

A föld jegyekben járó bolygók csodálatos háromszöget rajzolnak, amely állás minden jegy életére hatással lesz. Van, akinek jót hoz majd, de van, akinek vigyáznia kell. Íme, a heti horoszkóp.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét eleje a föld dominancia okán praktikus hozzáállást követel meg tőled. Most ne a „mi lenne, ha” elméletekkel húzd az időt, hanem térj a tárgyra! A hét közepén több érzékeny emberrel lesz dolgod, és most egyszerűen nem eshet nehezedre tapintatosan fogalmazni. Február első hétvégéjén meg kell oldanod valamilyen anyagi kérdést, utána viszont felszabadulsz és élvezheted a pihenést. 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Csodás bolygóháromszöggel indul a heted. Lehetnek problémák, de most teljesen bizakodó vagy. Ez arra is jó, hogy döntéseket hozz és megtedd az első lépéseket is. Január utolsó és február első napján igyekezz megtalálni a hangot az emberekkel! Főleg a munkában! Szombaton egy kellemetlen bolygó-szembenállás összetűzést hozhat, amelynek vasárnapra szerencsére már nyoma sem lesz. 

A bolygóháromszög mindenkire hatással lesz
Forrás: Forrás: Shutterstock

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Idegesíthet, hogy a hét elején nehézkes emberek nehezítik a dolgodat, pedig valójában csak azt kellene észre venned, hogy jó kérdéseket tesznek fel neked. Nem szabadna elnagyolnod a munkádat, legyél pontos és precíz! Hét közepére már újra elemedben leszel, ekkor meg tudod bocsájtani a hátráltatást. Február első hétvégéjén a szívedre kell vigyáznod. Egészségügyi és szerelmi szempontból egyaránt… 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Irigyled azokat az embereket, akik képesek megőrizni a higgadtságukat, és sosem borulnak ki. Ellenben veled, aki minden apróságra reagálsz. Olyan vagy, mint a víz felszíne, ami a legkisebb szellőre is fodrozódik. Hét elején lesd el, hogyan csinálják ezt a többiek! A szerzett tudást már a hét közepén használhatod. Hétvégén azt javasolják a bolygók, hogy ne menj bele gyerekes civakodásba - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.