2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Napi horoszkóp 2024. január 31.: harmóniát hozhat a Mérleg Hold

horoszkóp, tél, nő, hó,  csillagjegy
Thinkstock - Thinkstock
igazságérzet Mérleg napi horoszkóp horoszkóp Hold
Minden jegynek megnő az igazságérzete: van, aki hangot ad ennek, és lesz, aki nem.

Egyszerre udvariasnak és őszintének lenni nem mindig egyszerű, de a mai napon ez lehet a legtöbb jegy fő célkitűzése. Akkor sem játsz jól, ha hallgatsz és félrenézel az igazságtalanságokat látva, de hosszú távon az se jó taktika, ha mindent felégetsz magad mögött, csak hogy igazad lehessen. A Tűz jegyűek különösen nehezen találják meg az egyensúlyt, a Bika könnyebben belátja, ha tévedett, az Ikreknek tovább kellene lépnie. A Szűz fonoman jelezheti, hogy nem kér tanácsot, tudja, mit akar, a Nyias szembesül a jóhiszeműségével. 
 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Még ma is a Mérleg jegyében jár a Hold, ami maximumra állítja az igazságérzetedet. Most rettenetesen zavar, ha valakivel igazságtalanul bánnak, és ki is állsz a másikért. Arra figyelj csak, hogy eközben is megőrizd az udvariasság látszatát legalább.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán egy hír, vagy esemény miatt érdemes lenne egy pillanatra megállni, időt hagyva önmagadnak, hogy összerendezd egy kicsit a gondolataidat. Lehet ugyanis, hogy van valami, amiben eddig tévúton jártál. Ma képes vagy beismerni a tévedésed, ami nagy erény.

pár, szerelem, tél
Harmóniát hozhat a Mérleg Hold.
Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán tisztázódhat néhány homályos kérdés körülötted, ami hatással lehet a jövődre és a jövőbeli döntéseidre. Ha pedig úgy esik, hogy meg kell tenned azt a bizonyos első lépést, akkor ne habozz lépni. Előbb-utóbb magad mögött kell hagynod a múltat, miért ne épp ma kezdd el?

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma történhet valami, aminek szimbolikus ereje van és amely szinte sarokpontja lehet a jövőbeli terveidnek. Talán ez a dátum lesz az, melyet érdemes megjegyezned. Lehet, hogy azonnal nem látszik az események jelentősége, de később majd megmutatkozik.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.