A vonzás törvénye: ezt tedd, hogy rátalálj a lelki társadra!

Abstract,Contemporary,Art,Collage,Portrait,Of,Young,Woman,With,Flowers
Shutterstock/Copyright (c) 2021 Avesun/Shutterstock. No use without permission. - Avesun
szerelem lelki társ meditáció képzelet vonzás törvénye
Szerelmesnek lenni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Ezért titkon mindannyian vágyunk a romantikára, ám sajnos csak kevesen élhetjük át a semmihez sem fogható, semmivel sem pótolható boldogságát, ami átjárja a szívünket és a lelkünket.

Amikor randevúzni kezdünk valakivel, nem tudhatjuk, hogyan alakulnak majd a dolgok, de szeretnénk hinni, hogy ő lesz az igazi, az ideális társ, a Nagy Ő, aki meggyógyítja a múltbéli traumáinkat, megnevettet, és megmutatja az igazi szerelmet. Hogy ki, mikor találkozik a lelki társával, azt természetesen nem lehet előre egyértelműen megmondani. Ők úgyis akkor lépnek be az életünkbe, amikor eljön a megfelelő idő, de bizonyos lépésekkel felgyorsíthatjuk az Univerzum munkáját. 

1. lépés: Írjunk listát vágyainkról A vonzás törvénye kimondja, hogy bármit az életünk részévé tehetünk, csak erősen kell rá összpontosítani, és hinni benne. 
 

Tehát, ha kizárólag a pozitív dolgokra koncentrálunk, akkor ezekből fogunk még többet bevonzani az életünkbe.

Ehhez írjunk le mindent, amire vágyunk, mégpedig jelen időben, mintha már a birtokában lennénk a tökéletes társnak. Koncentráljunk, és vetítsünk magunk elé olyan képeket, amelyeken például vacsorázni megyünk, nyaralunk vagy a tenger partján sétálunk kézen fogva. Viselkedjünk és érezzünk úgy, mintha már megtörtént volna a kívánt dolog. A legtöbbünket sajnos úgy neveltek, hogy arra koncentráljunk, amit nem szeretnénk: "Nem akarok többé egyedül lenni." Vagy: "Nem akarok többé magányosan ágyba bújni" Esetleg: "Nem akarom, hogy ez a kapcsolat tönkremenjen." De a vonzás törvénye alapján nem azt vonzzuk be az életünkbe, amit szeretnénk, hanem amivel együtt rezgünk. Helyette mondogassunk rendszeresen szerelem vonzó mantrákat, akár vezetés közben az autóban, zuhany alatt vagy főzés közben. 

Mondjunk valami ilyesmit: "Álmaim férfiját bevonzom, akivel életem végéig boldog leszek.” Ha lehet, írjuk fel ezt egy post-itre, és helyezzük el az otthonunk néhány pontján.

Ha gondot okoz számunkra, hogy megvalósítsuk az álmainkat, hatékony segítség a víziótábla készítés. Amíg az álompasi csak a fejünkben létezik, hamar megfeledkezünk róla. A víziótábla azért segít sokaknak elérni a célját, mert kézzel foghatóvá alakítja a vágyaikat, arra kondicionálják az agyukat, hogy ezek az álmok, vágyak ténylegesen elérhetők. Ahogy újra és újra ránézünk a jövőkép táblánkra, a rajta megjelenített képek és a hozzájuk társított tervek hangsúlyosabb értéket kapnak az elménkben is - javasolja a Bors.
 

Az emberek különböző dolgokat várnak a meditációtól. Békét, önkontrollt, erőt, csendet. 

Ezek mind fontosak, de közülük talán a legfontosabb a lelki béke megtapasztalása. A meditáció alatt üljünk kényelmesen, egyenes háttal. Ülhetünk a földön is egy kispárnán keresztbe tett lábbal, vagy egy széken. Csendes helyet válasszunk, ahol nem zavarhat a zaj vagy a túl sok inger. Egy halk zene segítheti az ellazulást és kellemessé teszi az atmoszférát. Elménk csendjében érezzük leendő kedvesünk testének melegségét és hatalmas szeretetét. 

 

Nem elég csak ülni a babérjainkon, és hátradőlve várni az álmok beteljesülését. 

 

Fogjunk tollat, papírt, és írjunk szerelmes levelet az Univerzumnak, pontosabban leendő szerelmünknek. A levelet úgy fogalmazzuk meg, mintha már megtörtént volna, amit akarunk. A nap végén pedig 2-3 alkalommal olvassuk fel hangosan a leírtakat. Ha hangosan kimondjuk, még inkább rásegíthetünk a teremtésre. Ezzel az aprócska lépéssel tovább növelhetjük az esélyét, hogy betoppanjon az életünkbe a Nagy Ő. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.