2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 30-április 5.: Valaki izgatja a fantáziádat

Valentin napi szerelem
Thinkstock - teksomolika
asztrológia szerelmi horoszkóp csillagjegy ezotéria
A párkapcsolatban élő Kosok ezerrel pörögnek, a szinglikhez pedig szeretne közelebb kerülni valaki. Parázsvita pattanhat ki a kapcsolatban élő Bikák háza táján, az egyedülállók pedig keressenek olyan sportot, ami kikapcsolja őket.

A kapcsolatban élő és szingli Oroszlánoknak is figyelniük kell a mennyiségekre, ne essenek túlzásba. A szingli Mérlegek pedig ha tehetik, utazzanak el és ne magyarázkodjanak. Íme, a heti szerelmi horoszkóp.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A húsvéti hétvégén ezerrel pörögsz. Az óraátállítás sem akadályozhat meg, hogy mindent kézben tarts és irányíts. A párod feleslegesnek érezheti magát, és lehetséges, hogy kivonja magát a készülődésből. Emiatt bosszankodhatsz, pedig nincs igazad. A hét során is észre kéne venned, ha nem adsz neki teret, akkor természetes, ha passzívan viselkedik. Kérj tőle valamit, de még jobb, ha együtt csináltok szinte mindent!

Szingli Kos

Van valaki, aki szeretne közelebb kerülni hozzád, de nem ismeri a húsvéttal kapcsolatos szokásaidat, elvárásaidat. Segíts neki, mondd el! A húsvéti hétvégén téged az óraátállítás sem akadályozhat meg a pörgésben. Ettől ugyanakkor a másik feleslegesnek érezheti magát, és visszahúzódhat. Ha nem akarod végleg elkedvetleníteni, akkor a hét során találj ki közös programokat!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A húsvét kitűnő alkalom, hogy több időt töltsetek együtt. Emiatt több esély nyílik arra is, hogy parázs vita pattanjon ki. A bolygók szerint most neked kell engedékenyebbnek lenned. A húsvét hétfőt követő hét baráti segítségről szól. Olyan embertől kapsz támogatást, akitől nem számítottál ilyesmire. A szerelmed féltékeny lehet rá. Nyugtasd meg!

Szingli Bika

A húsvét vasárnapi óraátállítás miatt egy órával kevesebbet alszol. De szerencsére ez a hosszú hétvége kellős közepére esik, így valójában egyáltalán nem zavarja meg a bioritmusodat. Húsvét hétfőn kezdődik az április. Semmiképp se kezdj el idegeskedni azon, hogy eltelt az évből negyedév! Inkább keress olyan sportot, ahol kikapcsolhatod a gondolataidat! És nézz ott körbe!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A húsvét is olyan ünnep, ami lehetőséget ad, hogy a családdal és/vagy barátokkal több időt töltsetek együtt. De emellett egymással is törődnötök kellene. Legalább esténként beszélgessetek kettesben! A hét során homályos – a későbbekben körvonalazódó – karrierlehetőség jelenik meg. Ez nem akadályozhat meg abban, hogy a kedvesedre figyelj.

Szingli Ikrek

Minden évben megfogadod, hogy a hosszú hétvégékén, így húsvétkor is, a családi körök futása után többet olvasol és lazítasz. Ez idén sem sikerül. A bolygók szerint valaki izgatja a fantáziádat. Mivel még nem ismeritek egymást eléggé, nem biztos, hogy érti a célzásaidat. Legyél konkrétabb, ha találkozni akarsz vele! A hét során homályos – később körvonalazódó – karrierlehetőség jelenik meg.

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nemcsak neked nagyok az elvárásaid a húsvéttal kapcsolatosan. A párod fejében is vannak kimondatlan vágyak. Ha összhangra törekszel, húzd ki belőle ezeket! Nem a locsolkodásról van szó. Ha sikerül egyeztetnetek, remek húsvéti ünnepekre számíthattok. Utána, bár a tavaszi szünet még tart, a munka vár titeket. Ez egyikőtöknek fejtörést okozhat…

Szingli Rák

Manapság nehéz eltalálni, hogy ki mire vágyik. Tudd, nem csak neked vannak nagy elvárásaid a húsvéttal kapcsolatosan! A másik fél fejében is ott lebegnek a kimondatlan vágyak. Amikor az ismerkedés kezdeti szakaszában vagytok, még fontosabb az egyeztetés. Keddtől, ha téged vár a munka, akkor sem kell lemondanod a szórakozásról. A bolygók kedveznek ehhez is… - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide.

Ők a legkönyörtelenebb csillagjegyek: nem bocsátanak meg, nem felejtenek

Míg egyes emberek nagyon könnyedén és gyorsan megbocsátanak, mások sokáig cipelik a vélt vagy valós árulás terhét. Íme, azok a csillagjegyek, akiket nem érdemes megbántani, mert könyörtelenek tudnak lenni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.