Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 9-15.: Csak akkor látjuk meg a jót, ha nyitottak vagyunk

Shutterstock - Örökké tartó szerelem Dean Drobot
ezotéria szerelmi horoszkóp horoszkóp
Újhold lesz a Halakban, jegyet vált a Vénusz és a Merkúr, ez pedig azt jelenti, hogy változások jönnek. Csak akkor látjuk meg a jót, ha nyitottak vagyunk, és ez a kapcsolatainkra is igaz. Szerelmi horoszkóp következik.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Lassítanod kéne a bolygók és a párod szerint is. Már a hétvégén, majd a hosszú hétvége előtti héten is hajlamos vagy kapkodni, egyszerre több dolgot intézni. Ez addig nem gond, amíg nem esik ki valami a kezedből, vagy nem ütöd meg magad. Bármi ilyesmi történik, vedd jelnek és állj meg! Csinálj egy jó kávét vagy teát, és új stratégiát!

Szingli Kos

A bolygók szerint, ha nem lassítasz, bajba kerülsz. Már a hétvégén, majd a hosszú hétvége előtti héten is millió dolgot csinálsz egyszerre. Ez addig nem gond, amíg nem esik ki valami a kezedből, vagy nem ütöd meg magadat. Bármi ilyesmi történik, vedd jelnek és állj meg! Közben vedd észre, van, aki zavarba jön a pörgésedtől!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Megkönnyebbülsz a hétvégén. Úgy tűnik, túl vagy egy rázós időszakon, amelynek természetesen a kedvesed is örül, látja rajtad. Bolygód, a Vénusz hétfőn éjjel a Halakba lép. Ez jó hatással van a kapcsolatotokra, mert ismét ki tudod mutatni a szeretetedet. Nem kell ahhoz évforduló, születésnap, hogy kényeztesd a kedvesedet. Tedd „csak úgy”! Meglátod, sikered lesz nála.

Szingli Bika

Mintha mázsás súlyokat tennél le hétvégén. Valószínűleg túl vagy egy nehéz időszakon, s kioldódik a stressz belőled. További jó hír, hogy bolygód, a Vénusz a Halakba lép hétfőn éjjel, s jó hatással lesz az önbizalmadra. Innentől szebbnek és szerethetőbbnek érzed magad. Hidd el, ez meglátszik rajtad! Ettől még persze válogathatsz: nem kell mindenkivel enyelegned…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek
A vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása is szerencsét hoz neked a karrieredben. Mivel a „valamit valamiért” elv érvényesül, könnyen lehet, hogy kevesebb időd marad a szerelmedre, ami nem fog tetszeni neki. Közben bolygód, a Merkúr a Kosba lép, és meggondolatlan kijelentésre hajlamosít. Vigyázz, ha nem akarsz veszekedést!

Szingli Ikrek

Érzed, de hasznos, ha tudod is, hogy a vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása szerencsét és több munkát hoz neked. Emiatt kevesebb időd marad a magánéletre, kapcsolatépítésre, ismerkedésre. Van, aki duzzoghat. Szombaton hajnalban bolygód, a Merkúr a Kosba lép, és meggondolatlan beszédre hajlamosít. Tudj róla, ebből bármikor konfliktus lehet…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nem bírsz magaddal a vasárnapi újhold szerint: millió ötleted van a hosszú hétvégére és húsvétra is. A párod nem akar lelombozni, ezért igyekszik mosolyogni és támogatni téged. Vedd észre, ha ez a mosoly kényszeredett! Nem szabad semmit rá erőltetned, mert abból nem születik semmi jó. Ezt te is tudod. A bolygók csupán emlékeztetnek.

Szingli Rák

Jó hatással van rád a vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása. Számtalan ötleted van a hosszú hétvégére és húsvétra is. Úgy pörögsz, mint egy gömbvillám, ami valaki számára vonzóvá tesz. De van, aki megrémül tőled, mert azt feltételezi, hogy nem fogja tudni tartani veled a lépést. Szóval lehetőleg ne ess túlzásba! Picit fogd vissza magadat!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Hallgatnod kellene a szerelmedre és a bolygókra. Mielőtt bármit vásárolsz, gondold át, van-e olcsóbb megoldás, változat! Megkérdezhetnéd a szerelmedet, a kollégáidat, barátaidat, ők hogyan csinálják? Tanulhatsz tőlük egy-egy trükköt. Már csak azét is, mert a pénz beosztása sosem, így idén sem az erősséged. A szerelmed emiatt neheztelhet rád.

Szingli Oroszlán

Nem ártana, ha megfogadnád a bolygók tanácsát, és mielőtt bármit vennél, átgondolnád, valóban szükséged van-e rá? Megkérdezheted a kollégáidat, barátaidat, ők hogyan takarékoskodnak. De egy új ismerőstől ne kérdezz ilyesmit! Az ismerkedés kezdeti szakaszában kifejezetten kínos pénzről beszélni. Okosan teszed, ha kerülöd tehát a témát.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Vasárnap a Halakban újhold lesz, hétfőn Vénusz jegyet vált, amely a párodat arra ösztönzi, hogy újabbnál újabb ötletekkel álljon elő. Ez neked nem fog tetszeni. Mielőtt balhé törne ki, tedd fel neki a kérdést, hogy mindezt milyen sorrendben akarja kivitelezni, és persze tőled mit vár? Ezzel időt nyersz, közben lehozod őt a földre, és talán élét veszed a feszkónak.

Szingli Szűz

Vasárnap újhold lesz, hétfőn a Vénusz jegyet vált. Ez a kettő felélénkíti a társasági életedet. Ha nem is azonnal, de rövidesen új emberekkel találkozol. Ők nagyon különbözőek, ami viszont kicsit összezavarhat. Több vonzó személyt is találsz. Felteszed magadnak a kérdést, mi a fontos a számodra: az intelligencia, a humor, a megbízhatóság vagy mindez egyben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.