2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
retrográd Merkúr csillagjegy fordulat változás
A retrográd Merkúr hatására lelassulunk, hogy legyen időnk egy kicsit befele figyelni. Négy csillagjegy kifejezetten érzi majd ennek a hatását.

A retrográd Merkúr hatására lelassulunk, hogy legyen időnk egy kicsit befele figyelni. Négy csillagjegy nagy változásokra számíthat a tavasszal.  

Szűz

A fegyelmezett Szűz élete most felborul, ki kell robbannia a komfortzónájából. A megszokott dolgait el kell engednie, és át kell gondolnia, hogy mire vágyik valójában. Új utak nyílnak meg számára. A retrográd szakasz végére a munkában és a szerelemben is szerencse várja.

Mérleg

Nem kell belemenni a vitákba, végeláthatatlan veszekedésekbe. Nézd meg jól, hogyan viselkedsz a kapcsolataidban, és vedd észre az ismétlődő dolgokat. Ha felismered, miken változtathatsz, kedvező fordulat vár. 

Skorpió

Itt az idő hogy mások számára is kijelöld a saját utadat. Ne engedd, hogy mások trappoljanak a te ösvényeden. Éld az életed, koncentrálj a céljaidra és zárd le a múltat.

Vízöntő

Lehet, hogy úgy érzed, stagnálás, megrekedés van az életedben. A retrográd Merkúr lehetőséget teremt neked arra, hogy egy kis szabadsághoz juss, megkönnyebbülj, fellélegezz. Szükséged van arra, hogy távlatokból szemlélhesd az életed, hogy meglásd a magasabb összefüggéseket. Gyógyító hatással lesz rád a következő periódus, most valóban új fejezetet nyitsz - írja az Astronet


 


 




 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.