Napi horoszkóp 2024. április 1.: Az Ikrek szétszórt, a Rák szentimentális lehet

április 1, bolondok napja, anya gyerekekkel
Shutterstock - Pixel-Shot
bolondok napja napi horoszkóp húsvét
2024-ben ápirilis elseje és húsvét hétfő egy napra esik.

Ma még élvezheted a családi lakomákat, a pihenést, sőt, ha szereted a hagyományokat, locsolókat is fogadhatsz vagy locsolkodni is elmehetsz.Az Oroszlán ma biztosan a kulináris örömöknek hódol, a Szűz nyugodt lesz a Hold Bak-beli állása miatt. A Mérleg leginkább a természetbe vágyik, a Kos és az Ikrek pedig lelassulhat. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold húsvét hétfőn már a Bak jegyében jár, ami picit téged is lelassít. Jól is fog esni picit megnyugodni az elmúlt napok gyors tempója után. Ha vendégeket vársz, akkor érdekes, jó beszélgetésekre számíthatsz. Mivel a Bak jegye hagyománykedvelő, most még a locsolkodást sem fogod (annyira) utálni. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A húsvét hétfő a megnyugvásról szól, ugyanakkor ismét picit nosztalgikus, szentimentális hangulatba kerülhetsz. Ez persze nem baj, sőt, most van az ideje újra átgondolni, hogy milyen irányban változtak körülötted a dolgok.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.) 

A húsvét hétfő lelassít, ugyanakkor elmélkedésre késztet. Uralkodó bolygód, a Merkúr hátrálni kezd kedden, amelynek előjeleit már ma is érezheted. Lehetséges például, hogy most nehezebben fókuszálsz, picit szétszórtabb vagy, de az is lehetséges, hogy könnyen elmerengsz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A húsvét hétfő nagyon békés, de szentimentális és érzékeny hangulatot hoz neked. Remélhetőleg a családdal töltöd az ünnep második napját is, de ha nem, akkor sem kell egyedül szomorkodnod, hívj meg magadhoz egy barátot, ismerőst.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.