Átalakítunk! Nánási Pál fotóművész belőled is bombanőt varázsol!

fashion week fotó Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! szépség fodrász Törköly Anita stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Nézd meg, mi az, amit Nánási Pál és kamerája lát benned!

Biztosan eljátszottál már a gondolattal, hogy mit hozna ki belőled az ország legjobb fotósa és professzionális sminkes-stylist csapata.
Nem kell profi modellnek lenned. Éld át az élményt a Life.hu segítségével, ami eddig csak a legnagyobb magazinok címlaplányainak adatott meg! Engedd, hogy elvigyünk egy olyan utazásra, ahonnan új emberként térsz majd vissza! A változás egyetlen kattintásra van tőled: limebook.eu

Az átalakításra itt jelentkezhetsz!

Színt viszünk a szürke hétköznapokba! Limebook by Nánási Pál

Így dolgozik az átalakító csapat:
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jq2Z3lwvTVT3HjK6


Íme a csapat:

Nánási Pál az egyik legismertebb fotós az országban. Édesapjától örökölte ezt a szenvedélyt, így a középiskola végén úgy döntött, hogy hivatásos fotós lesz. Mivel itthon akkoriban nem volt különálló fotósképzés, 5 évre Angliába ment, ahonnan két fotós diplomával a zsebében tért haza.
Nánási Pál számos férfi- és női magazin magyarországi kiadásának egyik fotósa. Sok magyar híresség vált már meg ruháitól kamerája előtt, nevét egyértelműen az aktfotózással azonosítják, bár ő ennek nem mindig örül, hiszen számos portrét, divatsorozatot, reklámfotót is készít, valamint tévéműsorokban szerepel. A portré mellett a legizgalmasabb feladat számára az autófotózás.
Fotóművészként Érzéki villanások címmel 3D-s kiállításon mutatja be Tunyogi Henriett táncművészről készített aktképeit. A mozgás fotózása nem új terület a számára, hiszen ezzel kezdte pályáját, itt viszont egy egészen új technikával, a 3D-s fotózással dolgozott. Úgy érezte, ebben a munkában jó volt végre kizárólag a művészi vénájára hagyatkozni.
Bár Nánásit főképp fotósként tartják számon, operatőrként is tevékenykedik, videoklipeket, reklámfilmeket is forgat, több ismert magyar előadóval dolgozott már együtt.
A limebook mint termék egy új kezdeményezés, ami azért is nagy kihívás számára, mert amatőr, civil emberekből kell kihoznia a legjobbat. Fotónaplójában munkáiból és magánfotóiból is közöl képeket, legfőbb múzsája felesége, Ördög Nóra televíziós műsorvezető.


Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!



Holdampf Linda lassan évtizedes tapasztalattal a háta mögöt stylistként tevékenykedik. Többnyire fotózásokon dolgozik különböző férfi- és női magazinoknak, reklámkampányokban is részt vesz, de gyakran kap felkérést divatbemutatókra, ezek szervezésére és lebonyolítására. Tanított a Krea Művészeti Iskolában. Televíziós műsorokban is felbukkan, ami szintén nagy kihívás, izgalmas és érdekes feladat számára, az X-Faktor egyik oszlopos stylist tagja. Nagyon nyitott a különböző művészeti ágakra. Sminkes és fodrász társaival gyakran tart előadásokat csoportoknak, fő célja, hogy mindenki alkatának, egyéniségének megfelelően tudjon megjelenni, találja meg saját egyedi stílusát. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni. Ezért is tartozik a kedvenc feladatai közé a personal styling. Ez egy összetett dolog. Sok előzetes beszélgetést követően indul csak neki az üzleteknek, hogy összeválogassa a ruhákat, a kiegészítőket. Szereti látni, ha az emberek jól érzik magukat a bőrükben és külön öröm, ha ehhez ő járulhatott hozzá. Egyedi habitusával, stílusával nagyban segíti és egyben feldobja a fotózások hangulatát. Közkedvelt személyiség.



Forrás: --
Forrás: --
Törköly Anita sminkes, kozmetikus jó ideje folyamatosan képzi magát a fodrászat területén is. Számos portré, divat- és reklámfotózás áll a háta mögött. Kellemes, pozitív kisugárzása megnyugtatja a stábot, de főleg a modelleket. Úgy érzi, megtalálta azt a szakmát, amit igazán a magáénak érez, ahol megmutathatja, hogy mindenkiben ott van a szép. Kozmetikusként azt is tudja, hogy a helyes napi arcápolással mennyivel jobban tud mutatni egy smink, és mit érdemes kiemelni önmagunkon a tökéletes összhatáshoz. Volt szerencséje a legjobb szakemberektől tanulni, de ami a leginkább motiválja, hogy a legkíválóbb csapattal dolgozhat együtt, ahol a közös munka a végén kiad egy kerek egészet. És ha még a lelki oldalát is belevesszük, akkor pedig minden nő szárnyakat kap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.